Hlavní obsah

Nový QLED televizor Samsung QE65Q9FN boduje u světových novinářů

Novinky, Samsung.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizor QE65Q9FN získává díky technologii Quantum Dot a zobrazení 100 % objemu barev, vysoké úrovni jasu i jednomu jedinému kabelu One Invisible Connection skvělá hodnocení v recenzích od významných nezávislých průvodců elektronikou.

Foto: Samsung.cz

Vyfotografujte si třeba tapetu nebo barvu na vaší zdi, který promítnete do režimu Ambient

Článek

Redaktoři zahraničních webů Trusted reviews, What HiFi a Forbes nejvíce vyzdvihují jasný a živý obraz, režim Ambient i široké možnosti pro vášnivé hráče počítačových her.

„Tou nejdůležitější věcí, kterou QN65Q9FN bezpodmínečně, rozhodně a nepochybně musí splňovat, je kvalita obrazu. A já jsem opravdu velice rád, že mohu potvrdit, že tomu tak je. Naprosto s přehledem.“ - John Archer, Forbes

Letošní modely QLED nabízejí nové funkce i lepší obraz

Novinkou v modelové řadě televizorů Samsung QLED pro rok 2018 je několik funkcí, jejichž cílem je lépe vyhovět požadavkům zákazníků na lepší kvalitu obrazu, pohodlí, propojení a sdílení.

„Televizor Samsung Q9FN představuje v oblastech úrovně jasu a podáním tmavých odstínů ten nejmenší kompromis, s jakým jsem se u televizoru doposud setkal.“- Ced Yuen, Trusted Reviews

Foto: Samsung.cz

Samsung.cz

Přímé zadní podsvícení Direct Full Array

„Jedná se o televizor s nejjasnějším, nejostřejším a nejživějším obrazem, jaký jsme doposud recenzovali.“ -  What HiFi

Splynutí s interiérem

Dokonalému vzhledu nové modelové řady televizorů napomáhá režim Ambient, který nabízí přidanou hodnotu v době, kdy zákazníci televizor nesledují, díky čemuž se z televizoru v režimu Ambient stává skutečné domácí informační centrum.

„Vyfotografujte si tapetu nebo barvu na vaší zdi, který promítnete do režimu Ambient. Televizor se tak naprosto prolne s vaším interiérem.“  - John Archer, Forbes

Více informací o nových televizorech Samsung QLED naleznete na http://www.samsung.com/cz/tvs/qled-tv/highlights/.

Výběr článků

Načítám