Hlavní obsah

Novinky od Pražské plynárenské

Komerční článek

Na přelomu roku přichystala Pražská plynárenská pro své zákazníky zajímavé novinky. Kromě zcela nových ceníků a vylepšení starších produktů třeba také pilotní projekt nového konceptu nabídky svých produktů a služeb.

http://samoobsluha.ppas.cz/

Článek

Zákazníci z řad domácností mají  k dispozici nové  cenové nabídky, a to jak s platností na dobu určitou tak i na dobu neurčitou. Například ceník Simple s platností na dobu neurčitou je orientován výhradně na cenu a její kvartální odvozování dle aktuální situace na velkoobchodních trzích. Další novinkou je produkt Jistota, v jehož rámci si zákazník sám může  zvolit  dobu závazku na dobu neurčitou, dva nebo tři roky a k tomu navíc i benefit podle svých představ.

Právě možnost, poskládat si samostatně podobu svého „odběru“ energie přímo zákazníky, je další novinkou, kterou společnost nyní v pilotním projektu přináší. Prostřednictvím aplikace „Samoobsluha“ dostupné na firemním webu z počítače nebo telefonu, si každý zákazník může sám uvedené sestavit včetně bonusů a služeb, které dostane od Pražské plynárenské zdarma.

Výběr článků

Načítám