Hlavní obsah

Nové elektrické ohřívače mají hloubku pouhých 27 centimetrů

Novinky, Ariston Thermo CZ s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Častou otázkou, kterou si při výběru ohřívače vody většina z nás pokládá, bývá, jak zajistit v domě, bytě nebo na chatě dostatek teplé vody, ale přitom zbytečně neplýtvat elektrickou energií. Produktová řada Velis od společnosti Ariston Thermo splňuje nejen tyto náročné požadavky, ale navíc představuje ideální mix funkčnosti a příjemného designu.

Článek

I přes malé rozměry až 100 litrů vody

Produkty řady Velis se neřadí k obyčejným elektrickým ohřívačům vody. Svou hloubkou pouhých 27 cm se dokonale přizpůsobí jak skromným prostorovým podmínkám malých koupelen či kuchyní, tak i moderním, vzdušnějším interiérům. Ohřívače Velis jsou nabízeny ve třech variantách: s 50-, 80-, případně 100litrovou nádrží, a jejich velkou předností je možnost instalace ve svislé nebo vodorovné poloze, bez jakéhokoliv omezení či narušení optimální funkčnosti. Tato řada navíc disponuje chytrým teploměrem, který uživateli zaručuje přehledné a snadné ovládání. A mimo to, díky široké nabídce barevných předních krytů se elektrické ohřívače Velis stanou nejen praktickým, ale především osobitým domácím spotřebičem představujícím navíc i komfort a styl.

Úspora času i energií = jedna sprcha denně zdarma

Při výběru elektrického ohřívače do domácnosti je kladen velký důraz zejména na jeho energetickou náročnost, snadnou ovladatelnost a v neposlední řadě i bezpečnost. Díky inteligentnímu softwaru, který reaguje na potřeby a zvyky uživatele, je u ohřívače Velis dosaženo minimální spotřeby a úspory energie až 10 %. Varianta Velis Premium nabízí možnost inteligentního programování dvou různých dob ohřevu, čímž lze docílit úspory energie až 20 %.

Další úspory přináší inovativní řešení v podobě dvou tepelně nezávislých zásobníků, jež zajišťují flexibilitu ohřívacích cyklů a redukci doby ohřevu, to vše při zachování plochého provedení. U varianty s 50litrovou nádrží lze uspořit až 21 % doby ohřevu, u 80litrové nádrže až 51 % doby ohřevu a u 100litrového provedení jde dokonce už o 60% úsporu!

Na bezpečnost uživatelů i samotného ohřívače vody od společnosti Ariston Thermo dbá systém ABS. Ptáte se jak? Tento soubor funkcí zabezpečuje především řádný chod přístroje a redukuje možnost jeho případného selhání.

Možnost vyhrát iPhone

Na tento měsíc připravila společnost Ariston Thermo s produkty Velis a Velis Premium soutěž o 2 iPhony 4. generace! Šanci vyhrát má každý, kdo si v období mezi 1. 11. a 30. 11. 2011 zakoupí elektrický ohřívač vody Velis nebo Velis Premium a odešle kopii dokladu o koupi společně s kontaktním formulářem faxem, e-mailem nebo poštou na adresu společnosti Ariston Thermo. Více informací o podzimní soutěži i o produktech společnosti Ariston Thermo naleznete na www.aristonheating.cz.

Výběr článků

Načítám