Hlavní obsah

Nová lahev, nový spot s Matějem Ruppertem. To je Hanácká vodka pro Silvestr 2020

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hanácká vodka má novou reklamu. S novým spotem přišla poté, co byl původní loňský zakázán. Zpěvák Monkey Business jako hlavní aktér však zůstává a tančí, zpívá a zve k oslavám konce roku.

Foto: Palírna U Zeleného stromu

Nová lahev, nový spot s Matějem Ruppertem

Článek

Kromě nové reklamy si Hanácká vodka na závěr roku nadělila i nový design lahve. Ta má nyní elegantní kulatý tvar, který vyjadřuje moderní styl života, a vylepšenou etiketu. Stylově naznačuje tančící lidi a odkazuje ke společné zábavě s přáteli. Spodní části pak dominuje logo Palírny U Zeleného stromu s číslem 1518, které značí rok, kdy se začala historie prostějovské palírny odvíjet. Každý, kdo si oblíbil Hanáckou vodku, si může být jist, že pije český výrobek. A nová lahev to teď symbolicky potvrzuje, mimo jiné českou trikolorou.

„Přehrání pro uživatele starší 18let.“Video: Palírna U Zeleného stromu

Novinka z Prostějova: prémiový destilát Hanácká vodka Silver

Nejstarší česká vodka letos zamířila i do segmentu prémiových vodek, když představila Hanáckou vodku Silver. Základem novinky je křišťálově čistá, průzračná voda z hlubinných vrtů na Hané se specifickými senzorickými vlastnostmi a odrůda pšenice dozrávající pod sluncem na úrodných hanáckých polích. Novinka je postavená na staletími osvědčeném Předpisu poctivosti, který spočívá v dodržování obsahu jednotlivých surovin s mistrnou přesností.

Předpis poctivosti pochází už z dávných dob, kdy zhruba před půl stoletím v Prostějově pod dohledem prvního místního palírníka Matese s výrobou destilátů začínali. Ten dlouhodobým zkoušením zjistil, že optimální množství alkoholu v destilátu je 40,13 %. K jejich dosažení se používala jednoduchá metoda měření pomocí stříbrného pražského groše v hustoměru. Vznikal tak mimořádně čistý a jemný destilát, který tehdy nazývali ‚vodička‘ a později se vžilo označení vodka.

Výběr článků

Načítám