Hlavní obsah

Nová éra internetového zabezpečení

Novinky, AVG Technologies CZ, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetové hrozby se stále více stávají předmětem výhodného podnikatelského byznysu. Internetoví zločinci se však nezaměřují pouze na citlivá data společností, ale i na jednotlivé koncové uživatele, kteří nevěnují dostatečnou pozornost vhodnému zabezpečení, což jim může způsobit mnoho starostí.

Článek

Tento fenomén, který je v posledních letech spojen převážně s komunikací na sociálních sítích, nabírá stále na větších obrátkách. Nicméně i vývojáři v oblasti antivirového software drží krok se stále sofistikovanějším škodlivým kódem, který jsou schopni zablokovat tak, aby nemohl nijak poškodit počítač. Nová verze antivirového programu AVG Internet Security 2011 je připravena zabezpečit každý domácí počítač tak, aby byl schopen odolat i tomu nejdokonalejšímu malware a zároveň chránit citlivá data uživatele během jeho práce, aniž by si toho sám povšiml.

Mezi přednosti tohoto software patří zdokonalená webová ochrana (90 % internetových hrozeb pochází právě z webových stránek), která je založena na síle komunity uživatelů AVG, která se přímo podílí na ochraně více než 110 miliónech počítačů. Ne každý uživatel je odborníkem v IT technologiích, proto jistě ocení přívětivost software, která spolu s nejlepšími detekčními výsledky potvrzenými nezávislými testy patří k dalším zdokonalením nové verze AVG. U nové verze AVG Internet Security 2011 nedochází ke snížení výkonu počítače, přičemž samotná instalace programu obsahuje pět jednoduchých kroků.

Celková ochrana je podpořena nástrojem LinkScanner, který vyhledává hrozby v reálném čase a technologie cloud posunují její úroveň ještě dále. V současné době je kombinace několika technologií a přístupů, kterou obsahuje nová verze AVG 2011 tím nejvhodnějším způsobem zabezpečení počítače.

Výběr článků

Načítám