Hlavní obsah

Nová aplikace Zdraví v mobilu provede těhotenstvím bez obav a poradí, na co nezapomenout po porodu

Novinky, ČPZP

Moderní ženy chtějí mít všechny potřebné informace vždy po ruce, nejlépe ve svém chytrém mobilu. Pokud čekáte miminko, poradí Vám aplikace ZDRAVÍ V MOBILU. Provede Vás těhotenstvím týden po týdnu a upozorní na těhotenská vyšetření.

Mobilní aplikace Zdraví v mobilu.

Článek

Aplikace, se kterou přišla na trh Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, dále ohlídá blížící se termín porodu, včas nabídne nákupní seznam věcí pro miminko, pomůže s přípravou tašky do porodnice i s výběrem jména. Maminku upozorní i na to, na co by neměla zapomenout po narození děťátka.

Příspěvky od ČPZP ocení zejména maminky a jejich děti.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna však nabízí ženám mnohem více, než mobilní aplikaci pro těhotné. V rámci oblíbeného produktu Manažerka mateřství, který každoročně využívají tisíce žen, přispívá ČPZP na těhotenské kurzy i nadstandardní vyšetření a péči. Dále přispívá již narozenému dítěti, například na produkty pro zdravý rozvoj dítěte, nebo na cvičení dětí do 2 let. Ženy, které očekávají narození dítěte, po sečtení všech příspěvků od ČPZP získají 3 000 Kč.

Příspěvky od ČPZP ocení zejména maminky a jejich děti.

Pokud chcete využívat nabízené výhody, přejděte k České průmyslové zdravotní pojišťovně. Zaregistrovat se můžete až do 30. září jednoduše online na www.cpzp.cz/205, nebo osobně na nejbližší pobočce této zdravotní pojišťovny. Výhody pak budete moci čerpat již od ledna 2018.

Výběr článků

Načítám