Hlavní obsah

Nezůstanete bez ledničky. Nikdy.

Novinky, www.obchodni-dum.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina z nás si již jen těžko dokáže představit svoji domácnost bez takových pomocníků jako je pračka, chladnička, televizor, vysavač apod. Většinou jde o spolehlivé pomocníky, může se ale stát, že i oni se občas porouchají a vy musíte čekat na jejich opravu.

Foto: Vratislav Konečný

Zelný trh, sloup Nejsvětější trojice v popředí, za ním kašna Parnas

Článek

Občanským zákoníkem je stanoveno, že záruční oprava musí být provedena nejpozději do 30 dnů. Autorizovaná servisní střediska jednotlivých značek obvykle výrobek opraví rychleji, může se však stát, že servis bude čekat na dodání potřebného náhradního dílu, případně bude kapacitně vytížen a doba opravy se bude blížit zákonem povoleným 30 dnům. To znamená, že můžete být klidně měsíc bez ledničky, pračky nebo třeba televize a to se nikomu nelíbí.

Jsou však prodejci, kteří se o své zákazníky umí postarat i v takovém případě. Jedním z nich je Obchodní-dům.cz, specializovaný na domácí spotřebiče a elektroniku.

Obchodní-dům.cz pro své zákazníky připravil službu Rozšířená záruka. Stane-li se, že se vám některý z domácích spotřebičů během záruční doby porouchá, zdarma vám přivezou a půjčí po celou dobu opravy jiný náhradní výrobek. Zákazníci jsou o této službě podrobněji informováni na speciální stránce internetového obchodu Obchodní-dům.cz.

Nákup domácích spotřebičů na www.Obchodni-Dum.cz se vyplatí

Obchodní-dům.cz drží na celý sortiment nabízeného zboží trvale nízké ceny. Zboží se prodává s výraznou slevou oproti doporučeným maloobchodním cenám a mimo tyto již poměrně vysoké slevy (až 20 %) na běžný sortiment je k dispozici stálá nabídka akčních modelů, kde jsou slevy ještě vyšší a dosahují běžně až k hranici 50 %. To znamená úsporu několika tisícikorun na jednom nákupu!

Bez stresu a bez tlačenic

Nejlepší je, že nakoupené zboží Obchodní-dům.cz doveze vlastní dopravou(!) až do vašeho bytu, zdarma a na rozdíl od většiny prodejců v kteroukoli denní hodinu, kterou si určíte - i večer. Výhodou je, že zboží vybalíte spolu s řidičem; máte tak jistotu, že jste dostali skutečně to, co jste si objednali a že je vše v pořádku.

Objednávku může kdokoli uskutečnit i naživo - telefonicky na bezplatné telefonní lince 800 150 005, kde každému zákazníkovi také rádi poradí.

Obchodní-dům.cz je podle zkušeností stálých zákazníků víc než jen běžným obchodním domem. Nákup lze uskutečnit bez obav, protože zde stoprocentně platí známé "stačí si jen přát". O vše ostatní se na adrese www,Obchodni-Dum.cz postarají k vaší spokojenosti.

Výběr článků

Načítám