Hlavní obsah

Nejvýkonnější virtuální servery od české společnosti na ZonerCloud.cz

Novinky, Zoner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybíráte dodavatele cloudových služeb a tápete? ZonerCloud.cz poskytuje výkonné virtuální servery s operačními systémy Windows i Linux. Jsou provozovány v profesionálním virtualizačním prostředí VMware vSphere a Microsoft Hyper-V za překvapivě nízké ceny.

ZonerCloud.cz poskytovatel bleskurychlých virtuálních serverů

Článek

Technické řešení služby Cloud Server je postaveno na hardwarovém vybavení od společnosti DELL, síťových prvcích od společnosti CISCO a vysoce výkonném SSD storage. Navíc je vše pro případnou eliminaci výpadků zdvojeno. Díky spojení kvalitních softwarových a hardwarových technologií tak dosahují naše služby velmi vysoké dostupnosti až 99,99 %.

 CZ doména na českém cloudu

Pokud plánujete spustit český projekt na CZ doméně, pro rychlost vašich stránek je dobré mít servery umístěny ve střední Evropě, nejlépe pak přímo v České republice. Vyberte si jeden z našich výkonných a dostupných virtuálních serverů na ZonerCloud.cz. K umístění serverů využíváme jedno datacentrum v Praze a tři hlavní datacentra v Brně, která jsou geograficky oddělena a kruhově propojena 10 GB linkou pro zajištění minimalizace výpadku.

 Operační systém pro vás i vaše CZ domény

Stačí si zvolit operační systém, který vám bude zcela vyhovovat. Pokud preferujete Linux, vybírat můžete z běžně dostupných distribucí, jako jsou Debian, Ubuntu, Centos a Fedora. V případě, že se rozhodnete pro Windows, získáte virtuální server s novým operačním systém Windows Server 2016. Navíc jsme u variant s Cloud server Windows nově nasadili nejvýkonnější DELL servery s rychlostí jader 3,2 GHz. Vaše CZ domény tak můžete provozovat na těch nejvýkonnějších virtuálních serverech.

Objednat si nůžete operační systém Linux nebo Windows

 Managed servery s kompletní administrací

Požadujete-li virtuální servery, o které se nebudete muset starat a myslet na aktualizace softwaru či zálohování, zvolte variantu managed. O servery se postarají naši zkušení administrátoři, kteří garantují jeho bezproblémový provoz. Vy budete mít k dispozici webové rozhraní Centra administrace, kde si můžete efektivně a jednoduše spravovat CZ domény, webové aplikace, databáze, e-mailové schránky a ostatní webhostingové produkty. Zákazníci, kteří chtějí mít kompletní přehled nad systémem a administrovat si server sami, mohou zvolit virtuální server s plným přístupem.

 Virtuální server od české společnosti do 55 sekund

Při výběru správného poskytovatele jsou důležité i jeho zkušenosti a stabilní zázemí. Webové služby ZONER software provozuje již 21 let a v současnosti je využívají tisíce zákazníků. Získejte vysoce výkonný a flexibilní server pro vaše CZ domény. Od obdržení platby vám ho zřídíme do 55 sekund.

 Pokud si objednáte některou z variant Cloud serveru do 31. 12. 2017, získáváte slevu 50 % na první rok provozu. Každý zákazníky ZonerCloud navíc bezplatně k CZ doménám získá i základní SSL certifikát Basic DV od certifikační autority Symantec.

Přesuňte vaše CZ domény na opravdu výkonné servery od českého poskytovatele. Kompletní nabídku cloudových služeb najdete na www.zonercloud.cz

Výběr článků

Načítám