Hlavní obsah

Na vodě jako doma: Zařivá hvězda českého sportu Josef Dostál ambasadorem Geberit AquaClean

Novinky, Geberit

Špičkový rychlostní kanoista a úspěšný medailista Josef Dostál podává výjimečné sportovní výkony na vodě. Momentálně směruje veškeré úsilí na získání životní formy. Své jméno spojil s Geberit AquaClean jako nový ambasador a nadšený majitel sprchovacího WC.

Josef Dostál

Článek

Přirozený způsob hygieny

Geberit přináší užitečné inovace koupelen a dbá na vysokou kvalitu výrobků. To platí samozřejmě také pro oblast sprchovacích WC.

Geberit & DostálVideo: Geberit spol. s r.o

,,Mám rád moderní technologie, které na sebe zbytečně neupozorňují a esteticky doplňují interiér. Sprchovací WC AquaClean Mera odpovídá mé představě o nadčasovém designu. Snadno se ovládá a každý den mi přináší pocit pohodlí. Neznám lepší a přirozenější způsob osobní hygieny,“ vysvětluje Josef důvody, proč je spokojeným uživatelem Geberit AquaClean a rozhodl se pro náš nejlepší model.

Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera poskytuje každodenní svěžest díky příjemně teplému proudu čisté vody.

Kromě vyladěných komfortních funkcí také oceňuje pohodlné ovládání přes mobilní aplikaci Geberit Home. Nastavení funkcí přesně podle osobních preferencí je na mobilním telefonu hračkou.

Unikátní záběry z atraktivního prostředí loděnice na Vltavě a zajímavé momenty spolupráce Geberit & Dostál ke shlédnutí na www.geberit-aquaclean.cz/josefdostal, na Facebooku Geberit CZ a na sociálních sítích Josefa Dostála.

Výběr článků

Načítám