Hlavní obsah

Na Klínovci stojí lyžování opravdu za to

Komerční článek

V Krušných horách konečně začala vládnout paní Zima a ve Skiareálu Klínovec tak naleznete perfektní podmínky pro lyžování na snowboardu i na běžkách. Tento největší Krušnohorský areál nabízí svým návštěvníkům skvělý sníh, výborné služby a úžasné zážitky.

Skiareál Klínovec

Článek

Skiareál Klínovec je tradiční lyžařské středisko, potkává se v něm ale historie s nejmodernější technikou. Tento areál funguje již od roku 1961, nicméně pamětníci by ho nyní ani nepoznali. V posledních letech se totiž areál změnil na přepychové středisko, které splní touhy každého lyžaře.

V areálu najdeme dvě nové sedačkové lanovky na 12 km sjezdovek, z nichž jedna je supermoderní lanová dráha s oranžovými bublinami. A pokud se vám zdá 12 km málo, můžete využít nový přeshraniční InterSki Region Fichtelberg – Klínovec, kde můžete jezdit na 27 km sjezdových tratí.

Sněhové podmínky na Klínovci jsou nyní naprosto perfektní, na všech sjezdovkách je vysoká vrstva sněhu, která je každodenně upravována. A proto neváhejte a přijďte si zalyžovat do největšího a nejmodernějšího lyžařského střediska v Krušných horách. A pokud hledáte výborné ubytování přímo na sjezdovce, doporučujeme Hotel *** Star 4, který nabízí pravou krušnohorskou kuchyni, pohodlné pokoje a spoustu zábavy.

Výběr článků

Načítám