Hlavní obsah

Myslíte si, že změnit banku je příliš složité?

Komerční článekČeskoslovenská obchodní banka a.s.

Několik návštěv banky. Vyřízení a podepsání smlouvy o novém účtu. Zrušení starého účtu. Zrušení všech plateb, inkas, trvalých příkazů a jejich nastavení na novém účtu. Zapamatování nových přihlašovacích údajů do internetového bankovnictví…

Era online účet si objednáte přes internet a smlouvu k podpisu vám přiveze kurýr.

Článek

Kvůli novému účtu už na pobočku nemusíte. Prostě si jej pořídíte přes internet. Často jste však na internet odkázáni i při obsluze účtu – třeba kvůli malému počtu poboček. Co když ale občas chcete osobně zajít pro radu?

Výhody tradičních a online bank se nevylučují

Pořídit si účet online, kterému se nemusíte přizpůsobovat, již není problém. Třeba Era online účet lze ovládat přes internet a k tomu využívat rozsáhlou síť poboček a pošt. Seznámit se s ním můžete na www.eravyhody.cz.

Jde to i bez poplatků

Účet, který není omezený jen na internet, nemusí být drahý. U Era online účtu máte zdarma elektronické platby a výběry z bankomatů ČSOB/Ery i v obchodech přes CashBack. Při průměrném měsíčním zůstatku nad 15 000 korun navíc neplatíte ani za vedení účtu.

Změnit banku je opravdu jednoduché

Era online účet si pořídíte pohodlně přes internet. Era pak může zajistit zrušení původního účtu a převést nastavené platby. A přihlašovací údaje do internetového bankovnictví? Ty si zvolíte sami.

Výběr článků

Načítám