Hlavní obsah

Monika Leová si nechala pustit žilou

Novinky, Plasma Place s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Exotická kráska Monika Leová ráda pomáhá druhým, proto daruje krevní plazmu. Přijďte i vy. Svým skutkem přispějete k záchraně lidských životů. Získáte finanční náhradu ve výši až 1 100 korun měsíčně.

Monika Leová darovala krevní plazmu spolu se svým snoubencem Martinem. Darujte i vy!

Článek

„Krevní plazma může pomoci zachránit život druhým nebo vyléčit zákeřnou nemoc. Beru to tak, že každým odběrem dáváte někomu naději na život, a že jednou budu potřebovat pomoc třeba i já," řekla Česká Miss Earth 2013 Monika, která se vypravila do nově otevřeného odběrového centra Plasma Place na pražském Andělu. Na svobodném rozhodnutí každého z dárců je, zda si vezme finanční náhradu ve výši 550 korun za jeden odběr, na kterou má nárok, anebo se jí na místě vzdá ve prospěch dobročinného projektu Srdcerváči, s nímž Plasma Place spolupracuje a podporuje ho. Projekt pomáhá zdravotně handicapovaným s jejich uplatněním na trhu práce. „Každý náš dárce krevní plazmy tak může obdarovat potřebné hned dvakrát, stejně jako Monika, “ vysvětlila Michaela Kubová, ředitelka Plasma Place s.r.o. Všichni dárci prochází pravidelnou zdravotní kontrolou, mají tak kromě dobrého pocitu ze svého skutku i velmi dobrý přehled o svém aktuálním zdravotním stavu, což je jistě nezanedbatelná přidaná hodnota. Bližší informace k odběru i k podobě a fungování centra Plasma Place najdete na www.plasmaplace.cz

Monika Leová daruje dvakrát. Podpořte i vy projekt Srdcerváči.

Monika Leová daruje dvakrát. Podpořte i vy projekt Srdcerváči.

Výběr článků

Načítám