Hlavní obsah

Monika Bagárová se stala tváří kampaně nového smartphonu Huawei P10

Komerční článek

Vlajková loď společnosti Huawei, smartphone Huawei P10, byla uvedena na konci února v Barceloně. Nyní je již dostupný na českém trhu a veřejnosti byla představena tvář kampaně – zpěvačka Monika Bagárová.

Monika Bagárová si fotí selfie.

Článek

Monika Bagárová je nejen zpěvačkou, ale také významnou osobností na českých sociálních sítích. Se svými fanoušky, ať už na Facebooku, nebo stále populárnějším Instagramu, sdílí ty nejdůležitější okamžiky ze svého života. Nově představený smartphone Huawei P10 je nyní jejím nejnovějším nástrojem pro jejich zdokumentování. Díky speciálnímu portrétovému módu duálního hlavního fotoaparátu, stejně jako přední selfie kamery, obou vyvinutých ve spolupráci se společností Leica, jsou její fotografie ještě dokonalejší.

Monika Bagárová se stala tváří kampaně nového smartphonu Huawei P10

„Fotografie jsou neoddělitelnou součástí mého života a moji fanoušci do něj mohou jejich prostřednictvím nahlédnout. Snažím se skrze ně vyprávět příběh, proto si dávám záležet na tom, jak každý můj sdílený snímek vypadá,“ vysvětluje Monika Bagárová. „Jejich vizuální stránka je pro mě stejně důležitá jako jejich obsah. Proto jsem ze selfie kamery s certifikací Leica u Huawei P10 nadšená a skutečně oceňuji kvalitu fotografií. A samozřejmě nádherný design," dodává Monika.

Monika Bagárová se stala tváří kampaně nového smartphonu Huawei P10

Elegantní design a fotoaparáty s certifikací Leica

Celokovový smartphone s úhlopříčkou displeje 5,1 palce je vybaven druhou generací duálního fotoaparátu, na jehož vývoji se po úspěšné spolupráci při předcházejícím modelu opět podílela společnost Leica. Hlavní duální fotoaparát (12MPx barevný snímač a 20MPx černobílý snímač), nově disponující optickou stabilizací obrazu, doplňuje přední 8MPx selfies fotoaparát, jenž je rovněž certifikován společností Leica.

Monika Bagárová se stala tváří kampaně nového smartphonu Huawei P10

Špičkové portréty i skupinové selfie

Fotoaparát je nově vybaven řadou speciálních funkcí pro focení portrétu, jako je precizní 3D detekční technologie, která vám pomůže docílit ještě krásnějších fotografií. Přístroj automaticky bere v úvahu např. polohu a velikost nosu, aby bylo světlo, stíny i barva na výsledné fotografii právě tam, kde být mají.

Huawei P10 navíc disponuje novým mechanismem, který sleduje změny přirozeného osvětlení a automaticky upravuje fotografické nastavení. Přední selfie kamera například rozpozná, když se chystáte fotit skupinové selfie, a přepne do širokoúhlého módu a má mnoho dalších zajímavých funkcí.

Monika Bagárová se stala tváří kampaně nového smartphonu Huawei P10

Cena a barevné varianty na českém trhu

Prémiový smartphone Huawei P10 je v České republice k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 15 999 Kč v barevných variantách Graphite Black, Mystic Silver, Prestige Gold a Dazzling Blue.

Více informací o produktech Huawei naleznete na http://consumer.huawei.com/cz

Výběr článků

Načítám