Hlavní obsah

Moderní řešení garážových vrat dokáže pozvednout celkový vzhled domu

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Garážová vrata jsou nedílnou součástí téměř každého rodinného domu. Jejich podoba ovlivňuje celkový vzhled stavby. Při vhodně zvolených materiálech může dům navozovat dojem luxusu a stát se dominantou celé ulice.

Nerezový prvek dle vlastního návrhu učiní vaše vrata skutečně jedinečnými.

Článek

Jděte do barev! Vylaďte svůj vysněný dům k naprosté dokonalosti.

Zatímco dříve byla estetika garážových vrat upozaďována, v současnosti je u moderních garážových vrat právě design jedním z klíčových prvků. Díky vhodně zvolenému provedení tak mohou celkový vzhled domu povýšit na novou úroveň. Výrobci garážových vrat proto zahrnují ve svých nabídkách tisíce barevných kombinací včetně několika desítek imitací dřeva. Ty jsou navíc velmi kvalitní a věrohodné, takže nepůsobí nepatřičným dojmem.

Jděte do barev! Vylaďte svůj vysněný dům k naprosté dokonalosti.

Prvotřídní design vynikne především u sekčního typu vrat, kde je možné například sjednotit vzhled sekcí se žaluziemi či roletami na oknech, aby celek působil harmonicky. Variantou může být také sladění do stejného barevného tónu s fasádou domu pro dokonalé splynutí celku. Velké oblibě se také těší dekorace nerezovými prvky „Zde je možností výroba nerezové dekorace na zakázku přesně podle přání zákazníka,“ doplňuje Lubomír Valenta ze společnosti Lomax. V tomto případě tak má člověk jistotu, že jeho vrata jsou opravdovým originálem, který nikdo jiný nemá.

Jděte do barev! Vylaďte svůj vysněný dům k naprosté dokonalosti.

Výběr článků

Načítám