Hlavní obsah

Mimořádně dostupný dům UNO – TOP Dům 2013

Komerční článekCANABA

Ne náhodou se stal letos vítězem prestižní soutěže TOP Dům 2013 v kategorii Mimořádně dostupný dům RD UNO společnosti CANABA. Navazuje tak na ocenění TOP Dům 2011, které získalo ve stejné kategorii už CHICO - dům za milion - nejprodávanější dům v ČR.

Mimořádně dostupný dům UNO

Článek

Od svého představení v říjnu 2012 si rodinný dům UNO získal velkou oblibu. Důvodem je cena na klíč necelých 1,55 milionu Kč (+ DPH) ve variantě Start. Důmyslně navržený půdorys dovoluje zastavět pouhých 55m2 a přitom podlahová plocha domu dosahuje 100 m2 - nepotřebujete tak velký pozemek, čímž výdaje klesají a hodnota domu narůstá. CANABA tak ukazuje, že dům může být malý i velký současně. Na malé zastavěné ploše lze postavit masivní montovaný dům s 5 obytnými místnostmi, dvěma koupelnami, komorou a více než dostatkem dalšího úložného prostoru.

CANABA navíc umožňuje svým klientům vytvořit z každého rodinného domu UNO naprostý unikát, neboť množství prvků dispozičních změn je nepřeberné. I tento dům společnosti CANABA se řadí do kategorie nízkoenergetických rodinných domů a náklady na jeho vytápění jsou tak minimální.

Vzorový dům Uno si můžete prohlédnout ve Veleni u Prahy. Objednejte se na návštěvu vzorového domu Uno na telefonním čísle 800 02 02 02. Na léto připravuje CANABA otevření nového vzorového domu i v Brně.

Mimořádně dostupný dům UNO - Varianta ve žluté

Výběr článků

Načítám