Hlavní obsah

Mercedes-Benz nabízí zákazníkům další úspory

Novinky, Mercedes-Benz Česká republika s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zákazníkům se nyní vyplatí koupit si novou dodávku Mercedes-Benz. Automobilka nabízí prodlouženou záruku, výkup vozu za velmi výhodných podmínek a zajímavé financování. Všechny výhody se vztahují na vozy Mercedes-Benz Vito, Sprinter nebo Citan.

Citan, Vito a Sprinter

Článek

Citan je hospodárným pomocníkem v městském provozu. Díky velkému ložnému prostoru a kompaktním rozměrům dokáže zvládnout rozmanité úkoly. Překvapí přitom i výbornou jízdní dynamikou nebo nízkou spotřebou paliva. To je také jednou z předností praktického užitkového modelu Vito, kde na prvním místě stojí jeho všestrannost. Ideální užitkový vůz je totiž nejen dobře ovladatelný a výkonný, obstojí ale také v nadstandardní nosnosti. Další oblíbenou dodávku s trojcípou hvězdou představuje Mercedes-Benz Sprinter s nákladovým prostorem o objemu až 18m3, který vyhoví i těm nejnáročnějším požadavkům. Všechny tyto vozy vynikají svou hospodárností, nyní však mají zákazníci další výhody a mohou tak ještě více ušetřit. Při nákupu modelů Citan, Vito a Sprinter nabízí Mercedes-Benz bezkonkurenční prodlouženou záruku na čtyři roky zdarma bez omezení kilometrů, extrémně výhodný odkup starého vozu a zajímavé financování s úrokem maximálně 5,99 %. www.mercedes-benz.cz

Výběr článků

Načítám