Hlavní obsah

Máte v posteli problém? Nestyďte se a začněte svou situaci řešit!

Novinky, Herbo Medica

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Baví vás sex a rádi byste si ho užívali, i když už nejste nejmladší? Jste výkonní v práci, ve sportu, ale v posteli máte problém? Nejste v tom vůbec sami. Podle odhadů trápí problémy s erekcí celosvětově více než 150 miliónů mužů.

Ilustrační foto

Článek

Každý druhý muž starší 40 let se během svého života setkal s jednou z forem erektilní dysfunkce. Impotence přesto nemusí být strašákem a spoustu potíží lze včas vyřešit, především pak změnou stravovacích návyků a celkového životního stylu.

Spousta zdravotních potíží dnes často vzniká z nekvalitních potravin, ze kterých tělo není schopné získat látky potřebné pro své správné fungování. Proto po roce na českém trhu přichází značka Erectan® s novinkou, která kompletuje unikátní řadu přípravků pro dokonalou stimulaci a zkvalitnění erekce. Vedle známých Erectan® 400 mg a Erectan® intim gel je od 1. května na trhu bylinný přípravek pro dlouhodobé užívání - Erectan® ManLONG.

Kompletní řada Erectan

Erectan® ManLONG (novinka) - bylinný doplněk stravy určený k dlouhodobému zkvalitnění erekce a celkového sexuálního života. Obsahuje přírodní kombinaci extraktů bylin a látek, které podporují  sexuální výkonnost a přispívají k normální spermatogenezi. Balení 120 tobolek je určeno k dvouměsíčnímu užívání.

Erectan® 400 mg - extra silný doplněk stravy určený pro rychlé zkvalitnění erekce. Obsahuje unikátní kombinaci 5 tělu vlastních aminokyselin, které mají příznivý vliv na tvorbu oxidu dusnatého (hlavní mediátor erekce). Přípravek je určený k jednorázovému užívání s rychlým nástupem do 60 minut. Lze jej pohodlně užívat ve formě tobolek a svým složením je vhodný i pro diabetiky.

Erectan® intim gel – před rokem způsobil revoluci na trhu přípravků pro dokonalou stimulaci a zkvalitnění erekce a okamžitě po svém uvedení se zařadil mezi nejlepší stimulanty a lubrikační gely na vodní bázi na trhu. Obsahuje stimulující látky pro lepší prokrvení pohlavních orgánů. Výsledkem je dostatečně pevná erekce u mužů a na své si přijdou také ženy, které pocítí vyšší míru vzrušení. Lubrikační gel okouzluje svou originální svůdnou vůní a perfektním vzhledem vč. vložení do luxusní tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou – ideální dárek pro dospělé.

Všechny přípravky z kompletní řady Erectan® zakoupíte ve vybraných lékárnách (volně v prodeji bez lékařského předpisu) nebo v e-shopu www.erectan.cz s diskrétním dodáním do 24 hodin.

Výběr článků

Načítám