Hlavní obsah

Máj

Novinky, Kateřina Pěkná

Byl pozdní večer, první máj. Večerní hlas …pane Bože, už je tu zase květen a Mácha a šeříky a sovětský tankisti a lásky čas a americký džípy v Plzni a kvetoucí zlatý déšť pod okny mojí garsonky. Další zima je pryč, sluníčko hřeje a mladý shodili kabáty, bundy, čepice a tváří se, jako že všechno je možný.

Jóga detox víkend

Článek

Třepetalky na komunistický prvomájový demonstraci, ptáci zpívají jako o život, travička se zelená (to je moje potěšení), milenci v parku, pejskaři v parku, džogeři v parku. Všechno v  pohybu, tetelí se jarní radostí, mládne a probouzí se.

Jóga detox víkend

Jenom mně to letos nějak nejde. Jsem ztuhlá, pomalá, hlava občas bolí, šéf mi leze na nervy, přitom je to prima chlap. Měla bych s sebou něco začít dělat. Takhle to dál nejde, nejsem tak stará, nevypadám špatně. Chlapi se stále ještě otočí, i když už to není, co to bývalo. No jo, to je život. Měla bych zase začít s jógou; záda po pár lekcích přestanou bolet, bolesti hlavy taky, shodím dvě tři kila a vejdu se do nových kalhot, co jsem si koupila v říjnu v Miláně.

Jóga detox víkend

Kde jsem jenom viděla ten inzerát? V Proč ne? Nebo v Ona Dnes?

Jasně, tady to je Resort Svatá Kateřina: Jóga detox! Uprostřed nádherné přírody očistíte během jarního víkendu vaše tělo i mysl. Budete pít pramenitou vodu, speciální očistné šťávy, jíst detoxikační vyváženou stravu, cvičit jógu a meditovat. Dopřejte si detoxikační masáže, zbavte své tělo toxinů v sauně a páře. Zaženete jarní únavu a znovu naleznete vnitřní lehkost a harmonii. No, to zní skvěle!

Jóga detox víkend zahrnuje:
ubytování se snídaní na 2 noci
jogínskou očistnou stravu - plnou penzi
5 cvičebních lekcí jógy (hatha jóga, prana flow jóga, pranajama, jóga nidra)
očistný pitný režim - vodu k jídlu, ráno vodu s citronem a zázvorem, 1x denně Detox čaj a Wheetgrass juice
1x ajurvédskou masáž hlavy Pure Fiji
jogínské techniky pro probuzení energie
povídání o jógové detoxikaci
vstup do wellness & spa a posilovny

To vypadá opravdu moc dobře. No, nějakou kačku to stojí, ale co je dneska zadarmo. Ivanka říkala, že je to tam krásný, klid, ticho, lesy a louky, žádný auta. Klídek a pohoda. Už jedu.

Výběr článků

Načítám