Hlavní obsah

Lomax Excellent – dokonale vyladěná garážová vrata!

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Společnost Lomax vám představuje novinku v sortimentu sekčních garážových vrat. Vrata nejvyšší kvality – Lomax Excellent.

Vrata Excellent - dokonalá souhra designu a praktičnosti

Článek

Tato vrata jsou vyrobena z vysoce kvalitních komponentů s maximální životností a uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Jako vždy u Lomaxu používáme špičkově zpracované panely vlastní - české výroby s nadstandardní zárukou 10 let.

Luxus, který si můžete dovolit

Vnější vzhled vrat lze samozřejmě přizpůsobit jakémukoliv požadavku a ani neobvyklá přání vyladit jejich design dle Vašich individuálních představ nás nezaskočí. Rádi společně s Vámi tvoříme originální a nová řešení. Díky spojení zakázkové výroby s možností doplnit vrata kreativními nerezovými prvky na přání, prosklením či dalším příslušenstvím tak můžeme, bez kompromisů, podtrhnout jedinečnost Vašeho domova.

Luxus, který si můžete dovolit

To nejdůležitější u vrat Excellent se však skrývá uvnitř garáže. Desítky konstrukčních vylepšení představují v současné době absolutní vrchol v designu, bezpečnosti a kvalitě garážový vrat. Jejich výsledkem je plynulejší a tišší chod vrat, zvýšená bezpečnost při manipulaci, dokonale vyladěný design viditelných komponentů, prostě skutečně excelentní řešení pro Vaši garáž. Lomax tímto krokem nastartoval nový směr ve výrobě vrat a komplexní péči o své zákazníky.

Luxus, který si můžete dovolit

Vrata Excellent jsou poháněna zcela novým motorem Lomax Exclusive, který německá firma Marantec vyvinula a vyrábí speciálně pro naši společnost. Je výjimečnou kombinací opravdu rychlého chodu vrat a maximální úspory energie.

Pomyslnou třešničkou na dortu u vrat Excellent může být jejich ovládání. Nabízíme širokou škálu ovládacích prvků. Klasické dálkové ovladače, možnost otevírání vrat čipem, kódovou klávesnicí, snímačem otisku prstů, mobilním telefonem nebo lze použít systém ovládání HomeLink zabudovaný přímo ve Vašem voze atd.

Luxus, který si můžete dovolit

Stačí zavolat ZDARMA na linku 800 100 372 a naši zaměstnanci se o vše postarají!

Výběr článků

Načítám