Hlavní obsah

Litovala jsem se při pohledu do zrcadla

Novinky, Asklepion – Institut klinické a estetické medicíny

Jaké jsou hlavní důvody, proč ženy podstupují plastiku prsou? Je to skutečně touha být dokonalá pro fotky na Instagram? Zkušenosti z klinik plastické chirurgie potvrzují, že motivace je často mnohem hlubší. Podle americké společnosti plastických chirurgů má totiž vzhled prsou významný dopad na duševní zdraví, ovlivňuje sebeúctu a emoční pohodu.

Foto: Shutterstock

Velikost a tvar prsou trápí mnoho žen.

Článek

Velikost a tvar prsou trápí mnoho žen. Výzkumy dokonce uvádějí, že krásnější prsa by si přálo více než 70 % dotázaných. Například paní Veronika, která si svá vysněná prsa nechala udělat v pražském Asklepionu, se rozhodla pro augmentaci, tedy zvětšení prsou, protože ji od dospívání trápila nejen malá velikost, ale i nehezký tvar. Jejím snem byla hezká přirozená prsa odpovídající postavě.

Foto: Shutterstock

Plastika prsou mi ukázala, co je sebeláska

„Veronika měla prsa tubulostního tvaru, proto bylo vhodné prsa nejen zvětšit, ale i zlepšit jejich tvar. Ke korekci je vhodné použít implantáty, které jsou dostatečně měkké a poddajné, aby co nejlépe skryly přechod mezi implantátem a centrálně uloženou žlázou prsa," vysvětlila nám na plastické chirurgii Asklepion MUDr. Singerová, která Veru operovala. Veronika, maminka 3 dětí má dnes po operaci již několik let, ale stále říká: „O své operaci jsem ani na minutu nezapochybovala, nelituji, naopak jsem šťastná.“

Foto: Asklepion

Před a po

Plastika prsou mi ukázala, co je sebeláska

Slečnu B., další klientku pražského Asklepionu, naopak malá prsa nikdy netrápila, ale těhotenství a dlouhodobé kojení způsobilo, že se jí kůže na prsou vytahala, a navíc si syn v půlce kojení oblíbil jedno prso víc než druhé, čímž se vytvořila znatelná asymetrie, která se už nevrátila zpět. Trápilo ji, že se necítí ve svém těle příjemně a při pohledu do zrcadla se litovala. To byl hlavní důvod, který ji přiměl podstoupit plastickou operaci prsou. Nyní je s výsledkem nadmíru spokojená a pochvaluje si své rozhodnutí.

Foto: Asklepion

Před a po

Sebevědomí v letním režimu

V létě si velikost a tvar svých prsou uvědomujeme víc než v jiných ročních obdobích. Pokud se i vy nerada vidíte v bikinách a uvedené příběhy vám připomínají i vás, máte skvělou příležitost. Chirurgové v Asklepionu pro vás totiž v létě připravili akci na zvětšení prsou špičkovými a přirozenými implantáty značky Motiva, díky které ušetříte za celou operaci 12 000 Kč. Ale pozor, nabídka platí jen pro 20 nejrychlejších zájemkyň. Přijďte se nezávazně poradit do Asklepionu a zjistit, co je pro vaše sebevědomí nejlepší.

Výběr článků

Načítám