Hlavní obsah

Lighthouse group a Daramis group představují nový společný luxusní rezidenční projekt Marina Island

Novinky, Daramis Development s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marina Island se nachází v atraktivní části pražských Holešovic v místech bývalého holešovického přístavu. V pěti budovách vznikne 341 bytů o velikosti 1+kk až 7+kk. Developery projektu jsou skupiny Lighthouse Group a Daramis Group.

Bydlení u řeky

Článek

Projekt Marina Island je určen pro náročnou klientelu, která ocení velkorysé architektonické řešení, vysoký standard použitých materiálů a provedení, ale i služby zjednodušující a zpříjemňující život jeho obyvatel. Pro budoucí majitele bytů bude k dispozici privátní park, fitness centrum s výhledem na řeku i společenská místnost, ve které se budou moci konat nejrůznější oslavy nebo třeba grilování. Cesta do centra Prahy jakýmkoliv dopravním prostředkem zabere maximálně 10 minut.

Marina Island nabízí tři kategorie bydlení. V prvním patře projektu se nachází byty typu Townhouse, které díky velkolepému prostoru připomínají bydlení v rodinné vile. Soukromou podzemní garáží projdou jejich obyvatelé jednoduše až do bytu. Naproti tomu typ Penthouse v nejvyšším patře umožňuje pohled na město z ptačí perspektivy a maximální soukromí. Komfortní byty ve 2. Až 11. patře poskytují unikátně řešený prostor, plně vybavené designové koupelny s podlahovým topením a velkolepé terasy.

Výběr článků

Načítám