Hlavní obsah

LIFTKET – kladkostroj, který opravdu funguje

Komerční článekwww.kladkostroje.cz

Elektrický kladkostroj je stále více nezbytný všude tam, kde je potřeba zdvihnout těžší břemeno. Bezpečné a i ve velmi náročném provozu spolehlivé jsou - v Německu kompletně vyráběné a montované - elektrické řetězové kladkostroje LIFTKET.

Elektrický řetězový kladkostroj, který opravdu funguje.

Článek

Kladkostroj LIFTKET se během let stal pojmem, znají jej ve 40 zemích světa. Za extrémní bezpečnost a spolehlivost může jistě německá pečlivost, použití pouze certifikovaných materiálů a kvalitních dílů, řádná výstupní kontrola a nepřetržité inovace. Díky patentovanému systému duté hřídele je brzda umístěna mezi břemenem a suchou kluznou spojkou, brzda tedy vždy spolehlivě zastaví břemeno!

 

Kladkostroje LIFTKET se vyrábějí od 125 kg do 25 tun a dělí se dle použití na typy pro běžné průmyslové aplikace (STAR, POWER) a na typy pro zábavní průmysl a stavbu pódií (MB, SB, Stageket).

 

Na základě spokojenosti tisíce zákazníků po celém světě přišel výrobce s přiléhavým mottem „because it works“ („protože to funguje“). Jednatel výhradního distributora LIFTKET pro ČR se o pravdivosti těchto slov přesvědčuje již 20 rokem a dosvědčuje: „Záručních oprav je naprosté minimum. A pokud se nějaká součást časem opotřebuje, všechny náhradní díly držíme na skladě.“ Více informací na www.kladkostroje.cz.

 

Výběr článků

Načítám