Hlavní obsah

Letní čas přeje rekonstrukcím s chytrým úvěrem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto už je za dveřmi a s ním i dlouhé dny a teplé večery. Také máte pocit, že během nich stihnete mnohem víc práce? Využijte čas efektivně a pusťte se do potřebné rekonstrukce svého domu či bytu. Odměnou vám bude bydlení přesně podle vašich představ.

Raiffeisen stavební spořitelna

Článek

Rádi byste si konečně zmodernizovali koupelnu nebo pořídili novou kuchyni, ale nemáte dostatečné úspory? Úpravy bydlení jsou jednou z věcí, na které se nemusíte bát si peníze půjčit. Vybírejte ale pečlivě. „Řada lidí využívá na rekonstrukce běžný spotřebitelský úvěr, což není právě vhodné řešení. Jeho úrokové sazby mohou být oproti úvěru od stavební spořitelny až dvojnásobné,“ upozorňuje Lukáš Kopecký z Raiffeisen stavební spořitelny. Úvěry ve stavební spořitelně jsou totiž na bydlení přímo určeny.

I v případě, že dosud nejste klientem stavební spořitelny, snadno získáte až 500 tisíc korun bez zajištění. Využít je můžete na celou řadu úprav a modernizací, od přestavby bytového jádra, nové střechy, až po výměnu oken a dveří, stavbu garáže, kompletní zateplení nebo instalaci tepelných čerpadel či solárních systémů. Financovat s ním můžete ale i jednotlivé stavební práce nebo nákup stavebního materiálu, či některé administrativní náklady, jako jsou stavební průzkumy a povolení.

Více informací se dozvíte na www.rsts.cz/rekopujcka.

Výběr článků

Načítám