Hlavní obsah

Lékařsky ověřená léčba pro zdraví a krásu Vašich nohou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto vrcholí, dlouhé sukně ještě zůstanou nějaký čas ve skříni. Jenže prezentaci ladných křivek vašich nohou dokážou zkazit křečové žíly. Co s tím? Nejvyšší koncentraci heparinu mezi všemi přípravky na bázi gelu v tubě nabízí Lioton 100 000 gel.

Článek

Mezi příznaky patří například pocit těžkých, bolavých nohou, otoky dolních končetin nebo noční křeče. Dobrých léčebných výsledků dosahují léčivé přípravky s obsahem účinné látky, například s heparinem sodným, který má ověřenou účinnost mimo jiné v koncentraci 100 000 mezinárodních jednotek na 100 gramů gelu.

A právě toto složení má přípravek na léčbu žilních onemocnění včetně křečových žil - Lioton 100 000 gel. Lék ve formě příjemného gelu má antikoagulační účinek, což znamená, že zabraňuje nadměrné srážlivosti krve, působí protizánětlivě a proti tvorbě otoků.

Lék Lioton 100 000 gel obsahuje heparinum natricum. Ke kožnímu podání – nenanášet při krvácení, na otevřené rány, na sliznice, na zanícenou hnisající pokožku. Pečlivě si pročtěte příbalový leták.

Berlin-Chemie/A.Menarini Ceska republika s.r.o.

Berlin-Chemie/A.Menarini Ceska republika s.r.o. Budějovická 778/3, 140 00  Praha 4 – Michle

Tel.: 267 199 336, E-mail: office@berlin-chemie.com

Výběr článků

Načítám