Hlavní obsah

Kuchyň na zkoušku: vstupte do své budoucí kuchyně

Komerční článek

A je to tu! Chcete řešit novou kuchyň a začínáte dávat dohromady svůj sen. Co když vše nedomyslíte do detailu a pak dojde k nepříjemnému překvapení nebo zklamání, až bude nová kuchyň stát u Vás doma? Pak je už těžké a nákladné na jejím uspořádání něco měnit.

Vaše nová kuchyň?

Článek

Absolvovali jste návštěvu kuchyňského studia? Obvykle dostanete půdorys, nebo obrázek Vaší nové kuchyně. Dokážete si z toho představit, jak bude Vaše kuchyň skutečně vypadat a hlavně fungovat?

Vystačíte s obrázkem?

Kuchyň je místem, kde trávíme hodně času, kde nejen vaříme, ale často se zde schází rodina a známí k příjemnému posezení.

Vystačíte s obrázkem?

Zároveň je nová kuchyň pro většinu z nás velkou investicí na velmi dlouhou dobu. Podobně, jako třeba koupě auta. A řekněte, koupili byste si nové auto, aniž byste absolvovali zkušební jízdu, nebo si do něj alespoň sedli? To asi ne! A proč by to mělo být s kuchyní jinak? Představte si, že je možné udělat takovou zkušební jízdu i s Vaší budoucí kuchyní. Postavíte si svou kuchyň v životní velikosti. Vyzkoušíte si, zda je vše na dosah a jak Vám při práci pomůže vnitřní vybavení zásuvek, které najdete při jejich otevření.

Vystačíte s obrázkem?

Skříňky jsou plně funkční. Jsou postaveny na podvozcích s kolečky a Vy můžete velmi rychle postavit jinou variantu, která pro Vás bude praktičtější. Zveme Vás na „zkušební jízdu“  ve Vaší budoucí kuchyni do showroomu firmy BLUM. Objednejte se ZDARMA na 800 173 289.

Více na www.blum.cz

Výběr článků

Načítám