Hlavní obsah

Konečně test, který nebolí, je šetrný a hlavně pomáhá chránit vás a vaše blízké

Novinky, Toner Partner

„Ten stres před testem je neúnosný, raději zůstanu s dětmi doma v prodloužené karanténě,“ říká Ilona (26) žijící v Praze, která má doma dva malé školáky. „Vůbec nevím, co uděláme, až otevřou školy a budeme muset děti povinně testovat výtěry z nosu, protože zvláště děti se obávají výtěru z nosohltanu.”

Foto: shutterstock.com

Konečně test, který nebolí, je šetrný a hlavně pomáhá chránit vás a vaše blízké

Článek

„Doma ale věčně zůstat nemůžu, přišla bych o práci a škola je pro děti důležitá,“ dodává.”

Jinou zkušenost má Petr (34) z Olomouce. „Rád bych navštívil rodiče, které jsem z důvodu možné nákazy neviděl osobně již řadu týdnů. Lhůty pro testování u zdravotníků jsou ale v místě mého bydliště dlouhé, navíc nejsem schopen je nějak sladit s pracovními povinnostmi. Jsem živnostník a mám co dělat, abych zajistil vše potřebné pro fungování naší rodiny. Jsem odkázaný na samotestování, protože nechci ohrozit klienty ani další kolegy nebo naši rodinu. Bohužel při posledním pokusu jsem měl nos hodně citlivý a celý odběr vzorku byl velmi nekomfortní,“ říká.

„Samotestování vnímám jako velmi důležité, ale nejsem si jistý, že jsem schopen si sám udělat kvalitní odběr z nosu,“ vysvětluje.

Foto: shutterstock.com

Účinné a šetrné testy vhodné pro sebetestování celé rodiny

Pro všechny, kteří hledají bezpečné a kvalitní samotesty máme řešení – NEWGENE Coronavirus Detection test. Tyto prémiové, rychlé jednorázové testy ze vzorku slin jsou průkazné, účinné, šetrné k vašemu tělu, a navíc velmi komfortní – pro děti i dospělé.

Výsledek do 15 minut od otestování, citlivost testu 92 % a přesnost 98,1 %! Testování nebolí ani není nepříjemné a zvládne je opravdu každý. Od samotného počátku byl při vývoji těchto testů kladen velký důraz na kvalitu samotného testu, ale zároveň na komfortní použití např. ve školách, firmách nebo domovech důchodců.

Foto: shutterstock.com

Komfortní použití ve školách

Testy jsou vhodné nejen k domácímu sebetestování, ale i k testování zaměstnanců ve firmách. Ministerstvo zdravotnictví ČR schválilo tento test pro plošné testování populace. To znamená, že firmám a OSVČ pojišťovny proplatí z každého zakoupeného testu 60,- Kč (tedy 240,- Kč měsíčně za každého zaměstnance).

Testování je naše společenská odpovědnost. S testy ze slin NEWGENE je to velmi snadné, bezbolestné, rychlé a zároveň přesné.

Ochráníte sebe a v klidu můžete jít do práce nebo navštívit vaše kamarády, rodiče, babičku.

Testy NEWGENE zakoupíte v každé prodejně Lidl po celé České republice.

Foto: shutterstock.com

Ochráníte sebe a v klidu můžete jít navštívit babičku.

Výběr článků

Načítám