Hlavní obsah

Konec vysokým splátkám hypotéky! Refinancujte ji u Wüstenrotu!

Wüstenrot hypoteční banka vám nabízí osvědčenou Hypotéku Refin s úrokovou sazbou od 2,39 % ročně. Její hlavní výhodou je nízká úroková sazba a jednoduché a rychlé vyřízení žádosti o úvěr, za které nic neplatíte.

Neplaťte, co nemusíte!

Článek

Přesvědčte se sami, jak je refinancování hypotéky u Wüstenrotu jednoduché a kolik ušetříte na měsíčních splátkách. Hypotéku Refin totiž můžete získat už za 2,39 % ročně, pokud vám zbývá splatit alespoň 1,8 milionu korun a úvěr nepřesahuje 70 % zástavní hodnoty nemovitosti. Za uvedenou EXTRA sazbu vám Wüstenrot poskytne hypoteční úvěr, když si společně s ním sjednáte i zvýhodněné pojištění nemovitosti a životní pojištění.

Úrokovou sazbu sjednanou ve smlouvě o hypotečním úvěru vám banka bude garantovat po dobu 9 měsíců.

Bez poplatků

Vyřízení Hypotéky Refin je zdarma. Banka akceptuje původní odhad nemovitosti, a tak nebudete platit ani poplatek za posouzení nemovitosti. U Wüstenrotu si nemusíte zřizovat ani k němu převádět běžný účet, takže odpadá i poplatek za jeho vedení.

Spočítejte si svou hypotéku

Na www.wustenrot.cz si refinancování můžete snadno zkalkulovat. Raději se ale obraťte přímo na poradce Wüstenrotu. Ten vám připraví již zcela konkrétní nabídku úvěru, která může být ještě výhodnější.

Výběr článků

Načítám