Hlavní obsah

Když se tradice setká s budoucností aneb jarní úklid jinak

Komerční článekCertus Mercatus, s.r.o.

Dokud budeme ve svých domovech vařit, žehlit, hrát si s dětmi, bude se vířit prach a vznikat nepořádek. Bude-li existovat nepořádek, bude nutné uklízet. Nyní konečně nastal čas, vzít jarní úklid za jiný konec.

Jsem tichý robotický mop

Článek

Žijeme v zajímavé době návratu k tradicím na jedné straně a rychlého přijímání nejmodernějších technologií na straně druhé. Díky odborným magazínům, internetu a sociálním sítím kupříkladu dobře víme, že drahé čisticí prostředky snadno nahradí ocet, šťáva z citrónu nebo třeba studený černý čaj. Tím se mimochodem radí čistit okna od zaschlých dešťových kapek.

Při troše námahy a šikovnosti si z několika málo surovin připravíte letos na jaře maximálně účinné čisticí směsi, které za sebou zanechají čistou a příjemně provoněnou domácnost. Napadá vás lepší důkaz toho, že se otáčíme zpátky a dáváme za pravdu našim babičkám a prababičkám? Tento trend má své kouzlo. Nejenže šetří vaši peněženku, ale zároveň zbavuje svět zbytečného odpadu.

Velmi tichý úklid. Robota můžete pustit i přes noc.

Tradiční „chemie“, moderní postupy

I tradice nicméně naráží na limity. Nedokáže reagovat na pokrok a nejmodernější technologie. Vy však můžete. Americká společnost iRobot, specialista na robotiku, se více než 24 let zabývá vývojem a stavbou robotů. Od roku 2002 boduje na celém světě s robotickým vysavačem Roomba, kterého se dosud prodalo více než 10 milionů kusů. V roce 2013 navíc iRobot rozšířil nabídku domácích robotů o mop Braava.

Velmi tichý úklid. Robota můžete pustit i přes noc.

A právě tady se potkávají staré babské rady s nejmodernějšími technologiemi. Robotický mop iRobot Braava dokáže plně nahradit klasický mop a ušetřit vám spoustu času, který můžete věnovat sportu, rodině či koníčkům. Přesvědčily se o tom tisíce českých zákazníků v průběhu letošní vánoční sezóny a hvězda robotického mopu Braava stoupá stále výš.

Přesný, chytrý, neslyšný. iRobot Braava

Důvodů proč začlenit robotický mop Braava do letošního jarního úklidu existuje nespočet. Díky technologii vnitřní navigace v místnosti NorthStar, která vznikla ve spolupráci s americkou NASA, Braava přesně ví, které části místnosti vytřela a které vytřít zbývá. Na konci úklidu se navíc pokaždé vrátí na místo, odkud začala. Braava během úklidu navíc nevydává žádný zvuk. Je absolutně tichá.

Vytírání podlah proto můžete klidně naplánovat na hlubokou noc. Braava nikoho nevzbudí. Díky technologii PRO-CLEAN dodávané standardně s modelem 380, můžete pustit z hlavy i starost o utěrku z mikrovlákna. Speciální gumová podložka na utěrku a rezervoár na vodu s čisticím roztokem v jednom udržuje utěrku v průběhu úklidu neustále vlhkou. Tím se zvyšuje efektivita vytírání.

Velmi tichý úklid. Robota můžete pustit i přes noc.

Díky funkci Pause/Resume můžete úklid na chvíli pozastavit a poté znovu spustit. Braava bude pokračovat tam, kde skončila. Robotický mop Braava dokáže rovněž efektivně fungovat v režimu zametání. Zatímco v režimu mopu postupuje stromečkovým způsobem a vytírá, v režimu zametání se pohybuje v dlouhých drahách a na speciální utěrku z mikrovlákna zachytává nečistoty.

Na práci jsou iRoboti

iRobot Braava dosahuje v zákaznických anketách vynikajících výsledků. Spokojenost překračuje 95%. Roboti od značky iRobot se stávají přirozenou součástí našich domácností. Právě na jaře roku 2014 nastal čas odhodit předsudky a naplno využít zkušeností našich babiček a zároveň objevů moderní vědy. Po citrónu zůstanou čisté a voňavé dřevěné plochy, robotický mop Braava se zase postará o nablýskané podlahy. iRobot Braava je k dostání v síti autorizovaných prodejců nebo na oficiálních stránkách a zároveň internetovém obchodě www.irobot.cz.

Velmi tichý úklid. Robota můžete pustit i přes noc.

iRobot Friends

Vztah zákazníků a produktů iRobot je velmi osobní. Toto zvláštní zacházení vyžaduje i specifický přístup ze strany celé značky. Abychom mohli být našim zákazníkům blízko, stejně blízko jako mají oni k našim produktům, vytvořili jsme síť iRobot Friends. Tato nová síť certifikovaných poradců dává našim zákazníkům možnost vidět roboty iRobot v akci přímo u nich doma a získat veškeré informace od důkladně proškolených odborníků. Podrobné informace o síti iRobot Friends získáte na této stránce. Objednávat předvedení robotů po celé České republice lze na emailu friends@irobot.cz a také telefonu: +420 777 549 931. Chcete-li se přidat mezi iRobot Friends i vy, klikněte na zelené tlačítko Přidejte se k Friends na této stránce.

Video jak funguje robotický mop Braava můžete shlédnout zde: Video 

Výběr článků

Načítám