Hlavní obsah

Jste otráveni nízkými výnosy penzijního fondu? – máme řešení!

Novinky, Penzijnípřipo­jištění.cz

Jste otráveni výnosem Vašeho penzijního fondu, který v posledních letech nepokryl ani inflaci a reálně Vám tak prodělal? Máme pro Vás řešení – změňte penzijní fond a spořte s jedničkou! Většina velkých fondů (ING, AXA, ČP, ČS, KB, ČSOB) má nízké výnosy, jak je na tom ten Váš? Víte, že na změnu penzijního fondu zbývá pouze 10 dní?

Výnosy penzijních fondů za poslední 3 roky

Článek

Portál www.penzijnipripojisteni.cz se na penzijní připojištění specializuje více než 10 let a zajistí Vám zdarma převod do nejlépe hospodařícího penzijního fondu.

Převod do jiného penzijního fondu je možný pouze do 28.2.2012, pak již převod nebude možný a Váš stávající penzijní fond Vám zůstane až do penze bez možnosti změny.

V důsledku schválení zákonů o penzijní reformě dochází k datu 28.2.2012 k zásadním změnám v oblasti penzijního připojištění.

Dne 28.12.2011 byly ve Sbírce zákonů vyhlášeny zákony k důchodové reformě a žádost o převod penzijního fondu lze podat nejpozději do 2 měsíců ode dne vyhlášení, tj. do 28.2.2012, včetně doručení na původní fond.

Změnu penzijního fondu bude možné udělat pouze do 28.2.2012, pak již nebude možné převod uskutečnit. Zbývá tedy posledních několik dnů, kdy bude možné změnit penzijní fond.

Portál www.penzijnipripojisteni.cz představuje jednoduchý a bezpečný způsob změny penzijního fondu.

Velké penzijní fondy (ING, AXA, ČP, ČS, KB, ČSOB) mají nízké výnosy (cca 1% ročně), které v posledních letech nepokryly ani inflaci a reálně Vám tak prodělaly.

Penzijní fond můžete změnit i v případě, že Vám ho původně vybral zaměstnavatel.

Řada velkých penzijních fondů je zatížena vysokými náklady. To se negativně projevuje ve výnosu, který připisují klientům.

Výše Vaši penze závisí nejen na tom, kolik si spoříte, ale také na výnosu, které toto spoření má. Výnos 1% ročně je v tomto případě nedostatečný a většina velkých penzijních fondů má v posledních letech právě takový výnos.

Pokud se pro změnu nerozhodnete nyní, Váš stávající penzijní fond Vám již zůstane až do penze bez možnosti změny.

Penzijní reforma startuje již  28. února,  zvažte, zda máte opravdu nejlepší penzijní fond.

Portál  www.penzijnipripojisteni.cz Vám zajistí nejlepší penzijní fond a solidní zhodnocení Vašich úspor.

Přímo na www.penzijnipripojisteni.cz zvolte způsob změny, který Vám nejvíce vyhovuje.

S veškerými dotazy se můžete obrátit na info@penzijnipripojisteni.cz, 242 441 433, 724 454 676

Výběr článků

Načítám