Hlavní obsah

Jak na stres a zimní deprese? Naložte se do venkovní vířivky!

Komerční článek

Věděli jste, že v zimě jsme méně odolní vůči stresu i depresím? Bojovat s tím ale můžete velmi příjemným způsobem – v horké vodě ve vířivce. „Kvalitní vířivka vám může sloužit celoročně i v minus -20 °C,“ říká Michael Bäumel ze Spahouse.cz.

Zkušební wellness místnost, kde si každý může vyzkoušet kvalitu a pohodlí vířivek na vlastní kůži.

Článek

Přemýšlíte nad koupí venkovní vířivky? Vsaďte na značku s tradicí! Spahouse.cz nabízí luxusní švédskou značku venkovních vířivek IQue, které patří mezi špičku na světovém trhu. Mezi hlavní výhody patří jedinečné zpracování akrylu, trojitá termální izolace a duální filtrační systém. Vířivky  IQue Vám efektivně pomohou od bolestí zad, únavy a stresu.

Kvalitní izolace i skořepina

Při výběru venkovní vířivky je zapotřebí dbát především na kvalitu skořepiny a efektivitu izolace, kdy při vysoké kvalitě můžete ušetřit na ročním provozu až tisíce korun. Kvalitní izolace rovněž prodlužuje životnost elektronických komponentů.

IQue Capri - Luxusní vířivka pro dvě osoby

Na trhu lze najít dva typy izolace. Tou první je zastaralá pěnová, která je méně efektivní a velmi nepraktická při případném servisu. Druhou možností je aluminiová fólie s termo-izolační výplní uspořádána do vrstev tak, aby se teplo reflektovalo zpět a nedocházelo tak k zbytečným ztrátám. http://www.spahouse.cz/vyjimecnost-ique/

IQue Capri - Luxusní vířivka pro dvě osoby

MicroSilk - Fontána mládí

Vířivky IQue můžete doplnit také o světelnou chromoterapii, audiosestavu s Bluetooth, ale i o unikátní bublinkovou terapii MicroSilk, kterou odborníci přezdívají „fontána mládí“. Proč? Protože miliony mikro-bublinek, které MicroSilk vyprodukuje, mají o 70 % více kyslíku a díky své velikosti tak čistí a hydratují kožní póry. MicroSilk se doporučuje na léčbu kožních problémů, ale i jako omlazovací prvek.

MicroSilk je možní vyzkoušet ve značkové prodejně vířivek IQue. Showroom vystavuje veškeré nabízené modely, které je možné osobně vyzkoušet. Více informací na Spahouse.cz

IQue Capri - Luxusní vířivka pro dvě osoby

Výběr článků

Načítám