Hlavní obsah

Jak na půjčku, abyste mohli klidně spát

Komerční článek

Většina odborníků doporučuje vyhnout se zbytečným půjčkám. Existují ovšem i situace, kdy je půjčka jediným řešením. Pokud zjistíte, že bez vypůjčených financí to prostě nepůjde, měli byste vědět, na co se při žádosti o půjčku zaměřit.

COFIDIS s.r.o.

Článek

Rozhodně nesahejte po první půjčce, o které slyšíte v reklamě. Vždy je dobré nejprve porovnat více nabídek. Dávejte si také pozor na různé poplatky spojené s půjčkou samotnou. Například takový poplatek za vedení účtu může zdánlivě hezky vypadající splátku půjčky citelně navýšit. Pozornost věnujte také poplatku spojeného s jejím vyřízením.

Dále se nezapomeňte zajistit proti událostem, které by vás mohly v budoucnu potkat, a které by mohly mít vliv na splácení půjčky. Jedná se například o pracovní neschopnost, ztrátu zaměstnání, nebo ztrátu samostatnosti. Poskytovatelé půjček nabízejí pro tyto události různé typy pojištění.  Dle své individuální situace zvažujte, zda je pro Vás nabízený typ pojištění vhodný. Vždy požadujte informace o podmínkách pojištění, na co se pojištění vztahuje a jak se projeví ve výši splátky. Vytvořte si také dostatečnou finanční rezervu na období, kdy se vám nemusí dostávat finančních prostředků.

Při výběru půjčky hledejte takové poskytovatele, kteří vedle výhodných podmínek nabídnou zcela transparentní podmínky bez skrytých poplatků, ušetříte si tak velké starosti. Jednou z takových společnosti je COFIDIS. Nejenže má silné mezinárodní zázemí, ale produkty COFIDIS jsou zcela transparentní a férové. Nenajdete v nich žádné skryté poplatky, výjimky nebo výluky. Přesvědčte se sami a zavolejte na telefonní číslo 810 700 810.

Výběr článků

Načítám