Hlavní obsah

Jak na koláče? Pořiďte mu tričko, na kterém pot nevidíte

Novinky, CityZen s.r.o.

Někteří mají fyzicky náročnou práci nebo celý den stráví na sluníčku, někdo se prostě jen hodně potí. Jako by nestačily nevábné koláče v podpaží, nemůžeme čekat ani vůni květinek. Pokud chcete i Vy mít manžela jako ze škatulky, překvapte ho pod stromečkem tričkem CityZen, které si s koláči poradí.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé společnosti CityZen

Článek

Přeplněný autobus, obchodní centra během předvánoční horečky anebo golfový turnaj za slunečného dne, je spousta situací, po kterých pánové nevoní a na dálku na to upozorní koláči v podpaží. Ocení ho i na dovolené i v horkém počasí. A že to funguje, potvrzují ti, kteří si už tričko pořídili. Čtyři z pěti zákazníků si nejvíc pochvaluje právě technologii, která brání potu prosáknout na lícovou stranu trička. „Opravdu se nepozná, že se potím jako …,“ píše jeden. Další, který si s pocením už nevěděl rady, začal věřit na zázraky. „Tričko jsem použil při výšlapu na Říp v 35 °C. Když jsem nahoře sundal batoh, jako jediný jsem měl úplně suchá záda.“

Jak tričko CityZen fungujeVideo: CityZen s.r.o.

Není to ale jen pot, tričko má zároveň protišpinivou úpravu. Stejně jako nasává tekutinu z vnitřní strany, z lícové strany po látce voda nebo třeba ranní káva jen steče. A zbytek lógru nebo omáčky prostě otřete. Přitom jde o příjemnou stoprocentní bavlnu a tričko je prodyšné.

CityZen nabízí trička s kulatým i véčkovým výstřihem (v modré, šedé, vínové nebo černé), ale i polokošile (v černé a různých odstínech šedé a modré). A už se dají pořídit i dámská trička se stejnými vlastnostmi.

Za světově unikátní technologií stojí trojice z Chrudimi: Pavel Hrstka, Martin Burkoň a odborník na textílie René Němeček. Vývoj technologie trval několik let, firma byla založena před rokem a po vítězství v posledním ročníku soutěže začínajících podnikatelů T-Mobile Rozjezdy byla první várka zcela vyprodána.

Výběr článků

Načítám