Hlavní obsah

Investujete do budoucnosti svých dětí? Mají už MS Office?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V počítačích je budoucnost a tedy i budoucnost vašich dětí. Všechny firmy dnes používají Microsoft Office, a proto jim znalost programů tohoto kancelářského balíku zajistí lepší práci a vyšší plat.

MICROSOFT s.r.o.

Článek

Microsoft připravil fantastickou vánoční nabídku, která končí 31. prosince 2012. Při nákupu současné verze Microsoft Office 2010 dostanou zákazníci právo používat i Office nové verze 2013. Novou verzi Office 2013 si stáhnou zdarma z internetu, po jejím uvedení na trh na jaře 2013. Výhodou této nabídky je to, že uživatel získává vlastně 2 licence Office.

Pro domácí používání a pro vaše děti je určená sada Office 2010 pro studenty a domácnosti, menším firmám je určená sada Office 2010 pro podnikatele. Zvlášť pro firmy a menší podnikatele může být vánoční akce Microsoftu zajímavá. Obě sady lze nakoupit ve webových obchodech nebo v maloobchodních řetězcích.

Pamatujte, že vánoční akce Microsoftu platí, pokud nakoupíte MS Office nejpozději do Silvestra. Podrobné informace o ní lze nalézt na webových stránkách www.office.com/offer

Výběr článků

Načítám