Hlavní obsah

Investoři na Zonky by si zasloužili zbrojní pas. Sejmuli už přes tisíc předražených půjček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peníze z banky jsou v Česku drahé. I proto jde přes 40 % půjček od lidí právě na refinancování bankovních úvěrů, kreditek a kontokorentů. Celkem už Zonky pomohl zlevnit předražené úvěry za 180 milionů, a klienti tak ušetří až desítky tisíc za rok.

Zonky.cz

Článek

Půjčka na Zonky (www.zonky.cz) je hračka. Na webu vyplníte krátký formulář, naskenujete občanku, druhý doklad totožnosti s fotografií a výpis z bankovního účtu. A napíšete, kolik a proč si chcete půjčit. Když se pak se Zonky shodnete na úroku, už jen anonymně vložíte svůj příběh na Tržiště půjček, kde ho uvidí investoři. No a pak už jen na dálku sledujete, jak vám přibývají peníze. Když je částka vybraná, peníze máte na účtu do druhého pracovního dne. Půjčku pak splácíte Zonkymu, ať už se na ni složilo deset nebo sto padesát investorů. Vy je ostatně ani neznáte, stejně jako oni neznají vás.

Refinancujte taky, stojí to za to!

Pokud jste si už půjčili jinde a draze, vezměte své předražené půjčky k Zonkymu. Na webu Zonky (www.zonky.cz) si můžete snadno spočítat úsporu i z několika úvěrů, kreditek nebo kontokorentů naráz. Na Zonky (www.zonky.cz) už je skoro 10 000 investorů, které víc než vaše příjmy, rodinný stav nebo počet dětí zajímá, kdo jste, co jste dokázali a na co si chcete půjčit. I proto si na Zonky běžně půjčují mámy na rodičovské, OSVČ nebo borci, co se třeba právě vrátili po několika letech v cizině. Tedy lidé, kteří mívají v bance problém. A na celých 37 % poptávek se investoři složí do deseti minut. Investují totiž ve dne v noci.

Chcete vidět skutečný příklad?

Na novou koupelnu si v loňském roce půjčila i Renata. Její banka jí poskytla ultra drahou půjčku ve výši 60 000 Kč úrokem 21,6 %! Když si ale Renata spočítala, na kolik jí vysněná koupelna vyjde ve skutečnosti, rozhodla se převést svou půjčku k lidem. Zonky jí nabídl úrok 8,49 % a umožnil jí tak snížit si měsíční splátku skoro o třetinu. Celkově pak při stejné délce splácení ušetří neuvěřitelných 32 790 Kč, které využije na další zvelebení svého bytu. A takových příběhů jsou na Zonky tisíce…

Chcete taky ušetřit a místo drahého bankovního úvěru si raději pořídit férovou půjčku od lidí? Mrkněte na Zonkyho web (www.zonky.cz). Můžete taky napsat šéfce služby na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Nebo každý pracovní den od 8.00 do 20.00 a o víkendu od 9.00 do 18.00 volat zákaznickou linku na čísle 800 449 999. U Zonkyho lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám