Hlavní obsah

Indiánský hantec a kovboj s rukama v gypsu. Do českého filmu se vrací western

Novinky, Westernové městečko Boskovice s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci svou novou celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika Divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu.

Článek

Dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí. To, že půjde především o zábavu, naznačuje jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka, která stráví celý film s oběma rukama v gypsu.

Komediální western navazující na tradici legendárního Limonádového Joea režíruje Vlastimil Peška.

V nezvykle kovbojské podobě a ve westernovém stylu se ve filmu představí Mario Kubec, Veronika Kubařová, Pavel Zedníček, Bob Klepl, Kristýna Leichtová a Matouš Ruml a Pavel Landovský.

Film se natáčel v autentickém westernovém městečku v Boskovicích a děj je přímo provázaný s hlavním představitelem Mario Kubcem. Ten hraje herce z Prahy přijíždějícího do Western parku jako záskok do místní Western Show a jako kavárenský typ si na romantiku Divokého západu musí nejprve zvyknout. Podobný přesun zažil i herec sám. Nejtěžší pak pro něj bylo dělat, že neumí jezdit na koni a házet tomahavkem.

Světová premiéra WesternStory se odehraje 11.května v Boskovicích. Premiéra v moravských kinech proběhne o den později. Ve všech českých kinech bude film k vidění od 19.května. Kopie filmu pro premiéry se bude dopravovat stylově – poveze jí nefalšovaná kurýrní služba Pony Expres.

Více zde.

Výběr článků

Načítám