Hlavní obsah

I se starším Citroënem se Vám vyplatí autorizovaný servis. Vysvětlíme proč

Novinky, Citroen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále více majitelů starších Citroënů zjišťuje, že je pro ně výhodnější svěřit svůj vůz do péče autorizovaného servisu. Obavy z vysokých cen pomohl rozptýlit program Citroën & Vy, díky kterému získají majitelé starších vozů slevy na originální díly.

Foto: Citroen

Péči o váš vůz svěřte odborníkům

Článek

Určitě už jste také slyšeli, že autorizované servisy jsou prý zbytečně drahé a se starším autem se do nich nevyplatí jezdit. Jenže program Citroën & Vy přináší spoustu rozumných důvodů, proč naopak autorizovaný servis pravidelně navštěvovat a využívat jeho služeb. Výhody, které z toho pro vás plynou, jsou nejen finanční.

Foto: Citroen

Používáním originálních náhradních dílů předejdete nečekaným problémům

Citroën totiž v první řadě nabízí zvýhodněné ceny na originální náhradní díly, u nichž je sleva dokonce tím větší, čím starší máte vůz. Tyto díly jsou kvalitativně samozřejmě zcela srovnatelné s těmi, které byly použity při výrobě vašeho auta. Pouze tak může být i u staršího vozu garantována jeho maximální funkčnost a bezpečnost. Případné použití dílů z tzv. druhovýroby, které je hojně využíváno neautorizovanými dílnami, s sebou nese v tomto ohledu spoustu významných rizik. Kromě toho jsou v nabídce Citroënu i vybrané díly, které prošly odbornou repasí (např. filtry pevných částic FAP) a nabízejí 100% funkčnost srovnatelnou s originálním dílem. Jejich výhoda tkví v ještě příznivější ceně a pro někoho může být argumentem i jejich větší ekologičnost. A nebojte, i na ně poskytuje Citroën záruku.

Foto: Citroen

Na originální náhradní díly se poskytuje plná záruka

Také u starších vozů je při opravě či servisu důležitý správný pracovní postup. Neodborné zásahy či použití špatných dílů totiž mohou způsobit více škody než užitku. V autorizovaných servisech Citroën máte v tomto směru naprostou jistotu, že jsou ve všech ohledech dodržovány postupy předepsané výrobcem. Díky tomu se můžete vždy spolehnout na potřebnou úroveň bezpečnosti a spolehlivosti, nehledě na to, že razítka autorizovaného servisu Citroën v servisní knížce také prokazatelně pomáhají udržovat vyšší hodnotu vašeho auta, až ho budete jednou prodávat.

Foto: Citroen

V autorizovaném servisu vašemu autu nehrozí snížení bezpečnosti ani funkčnosti

Dalším rozumným důvodem pro autorizovaný servis je celková cena opravy. Nejde totiž jen o použité díly, které vám možná v malém servisu nabídnout v horší kvalitě levněji, ale také o cenu práce, kterou v „garážích“ odhadují od oka nebo vůbec a vy se pak nestačíte divit. To u autorizovaných servisů Citroën nehrozí – veškeré úkony jsou tzv. normovány, takže přijímací technik vám v příjemném prostředí hned při příjmu zakázky sdělí velmi přesně celkovou cenu. Skryté vícenáklady či vícepráce zde nenajdete.

Foto: Citroen

Jen v autorizovaném servisu máte jistotu, že oprava bude provedena správně

V síti autorizovaných servisů Citroën si můžete být zkrátka jistí, že se o vás i vaše auto vždy postarají s maximální péčí a rodinný rozpočet vám skutečně nezruinují.

Výběr článků

Načítám