Hlavní obsah

Honda CR-V je historicky nejprodávanější SUV na českém trhu

Novinky, Honda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Facelift ze začátku roku 2010 přinesl Hondě CR-V řadu vylepšení. Kromě nového dieselového motoru s vyšším výkonem, vyšším točivým momentem a nižšími emisemi také nově možnost volby automatické převodovky pro dieselové verze.

Článek

Honda CR-V je oblíbená především díky výborným jízdním vlastnostem, úsporným motorům a léty ověřené spolehlivosti. K tomu přidává pohon všech kol a v kategorii SUV i ojedinělou variabilitu interiéru.

Od roku 1997, kdy byla na trh uvedena první generace modelu CR-V, se stal historicky nejprodávanějším modelem ve třídě SUV.

Všechny výbavy standardně obsahují pohon všech kol a kompletní škálu bezpečnostních prvků včetně 6 airbagů a stabilizačního systému VSA. U nejvyšší výbavy jsou navíc k dispozici pokročilé bezpečnostní systémy, jako například adaptivní tempomat ACC nebo systém pro zmírňování následků kolize CMBS.

CR-V umožňuje připojení přehrávačů iPod nebo jiných hudebních MP3 zařízení prostřednictvím AUX konektoru (všechny výbavy) nebo USB konektoru (od výbavy Elegance).

CR-V lze vybírat z devíti barevných provedení a pěti výbavových verzí. Jak je již u Hondy zvykem, všechny metalické a perleťové barvy jsou bez příplatku.

Výběr článků

Načítám