Hlavní obsah

Hliníková okna a dveře překvapí svou variabilitou

Novinky, BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od svých oken a dveří požadujeme především bezpečí, odolnost a snadnou údržbu. Tyto vlastnosti obvykle spojujeme se dřevem nebo kvalitním plastem, ale absolutní špičkou je v tomto ohledu hliník.

Zimní zahrada z hliníkových profilů HUECK

Článek

Hliník je materiál, který charakterizují převážně samá pozitiva. Je lehký, tvárný, odolný a krásný. Umožňuje vytvořit konstrukčně velmi přesná okna, která se snadno ovládají, a bez problémů odolají teplotním změnám a každodenní manipulaci po mnoho a mnoho let, aniž by byla jakkoli poškozena jejich konstrukce nebo tvar.

Dokonale čisté linie i u větších rozměrů

Zatímco plastová okna bývají díky technologii výroby omezena maximálními rozměry, pro hliník to neplatí. Pevnost a odolnost tohoto materiálu umožňuje vytváření mnohem větších konstrukcí, např. prosklených stěn, využitelných nejenom v rodinných domech, ale také v komerčních prostorech. Tvarová stálost hliníku je zaručena prakticky navždy, pokud nedojde k jejímu násilnému narušení.

Kromě precizních a přesných tvarů se hliníková okna a dveře mohou pochlubit velmi dobrou zvukovou a tepelnou izolací.

Protipožární profil HUECK Lava 77

Materiál, který odolá i ohni

Hliníkové profily zvyšují zabezpečení oken a dveří proti mechanickému poškození, zlodějům, a v neposlední řadě také proti ohni. Společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. pak jako jedna z mála na našem trhu nabízí protipožární okna a dveře, včetně zajištění každoroční kontroly a servisu tak, aby byly beze zbytku splněny všechny požadavky dané zákonem.

Protipožární profil HUECK Lava 77

Hliník jako součást moderního životního stylu

Elegantní a moderní vzhled hliníkových oken a dveří udělá dobrý dojem na první pohled. A omezeni nejste ani barevností. Nalakováním profilů lze dosáhnout mnoha zajímavých a jedinečných barevných kombinací, vkusně dotvářející váš životní styl. Můžete se obklopit tlumenými barvami přírody nebo naopak vsadit na moderní zářivou koncepci, a ani na chvíli přitom neslevit ze svých požadavků na bezpečnost, odolnost a snadnou údržbu.

Výběr článků

Načítám