Hlavní obsah

HIT LETOŠNÍCH VÁNOC OLYMPUS mju-mini DIGITAL

Novinky, Médea

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již nyní je jasné, že jedním z hlavních trháků letošních Vánoc se stane nový stylový digitální fotoaparát mju-mini DIGITAL od společnosti OLYMPUS. Tento malý digitální zázrak, který se nabízí hned v šesti atraktivních barvách, je skutečně něco nevídaného.

Foto: Jana Matějíková

arboretum

Článek

V čem je tento digitální "mazel", který ve většině testech a v počtu získaných ocenění jasně válcuje konkurenci, tak výjimečný, pochopíte okamžitě jakmile se přihlásíte na adresu www,mjumini.cz, kde jej můžete při troše štěstí dokonce i vyhrát. Nejprve však stručné představení.

Díky futuristickému designu, plynulým křivkám a speciálně vytvořené krytce objektivu je mju-mini DIGITAL na míle vzdálen od všech současných digitálních fotoaparátů. Voděodolné* kovové tělo je vyrobeno v šesti různých barevných variantách, aby dokonale ladilo s osobním stylem každého majitele. Díky svým malým kompaktním rozměrům je předurčen pro nošení na krku nebo v jakékoli kapse. Přinejmenším stejně úctyhodné jako jeho unikátní vzhled,  je i jeho výkon. Kromě rozlišení 4 milionů pixelů je vybaven obrazovým procesorem Olympus TruePic TURBO, který zvyšuje obrazovou kvalitu a rychlost zpracování a ukládání snímků.  Nově vyvinutá optická soustava s třemi asférickými členy  a přesné měřící systémy zajišťují vysokou kvalitu snímků. Nová velká  antisluneční obrazovka se širokým pozorovacím úhlem až 160° umožňuje snadné fotografování a prohlížení snímků i pod přímým sluncem, kdy na běžných obrazovkách není téměř nic vidět. Úctyhodných 13 scénických expozičních režimů jako např. portrét, noční záběr, ohňostroj, sníh a pláž, krajina, jídlo, západ slunce umožní správně zachytit téměř každou situaci. Unikátní funkce, jako je rybí oko, nebo změkčující filtr dokáží vdechnout pořízeným snímkům osobitý ráz. Délka video sekvence se zvukem je závislá pouze na kapacitě paměťové karty (na 512MB kartu xD lze v režimu HQ natočit až 20 min. videa). Skvělou novinkou je možnost jednoduchého nahrání českého menu do fotoaparátu přes internet. A každý, kdo bude chtít rychle dostat své fotografie na papír, má možnost díky funkci PictBridge, propojit fotoaparát přímo s tiskárnou pomocí USB kabelu a fotografie okamžitě vytisknout.

K fotoaparátu lze navíc dokoupit velmi elegantní příslušenství jako např.  kožené nebo neoprenové pouzdro, kovový řemínek na krk nebo sportovní pouzdro vodotěsné do hloubky 3m.

Chcete-li se s tímto digitálním šperkem seznámit více, navštivte   internetové stránky www,mjumini.cz .

Výběr článků

Načítám