Hlavní obsah

Arsenal FC své záznamy a analýzy pečlivě chrání technologií Acronis

Novinky, Acronis.com

Ve špičkových sportech je dnes analýza vlastního a konkurenčních týmů důležitější více než kdy dříve. Budování vítězné strategie znamená také záznam a analýzy nespočetného množství akcí, přihrávek, kontaktů a gólů.

Foto: Acronis.com

Arsenal a Acronis navázali technologické partnerství

Článek

Arsenal Football Club je jedním z průkopníků v oblasti využívání dat ke zlepšení výkonnosti mužstva a všechny faktory jsou tak pečlivě studovány před, během a po každém zápase. V Arsenal FC vědí, že tato data jsou nesmírně cenná a že musejí být chráněna. Proto se zrodilo partnerství se společností Acronis, která je celosvětovým lídrem v řešeních ochrany dat nové generace. Vytvořené technologické partnerství s předním fotbalovým týmem poskytuje anglickému klubu kybernetickou ochranu jeho rozvíjející se IT infrastruktuře.

V roli oficiálního partnera Acronis dodal nástroje efektivní a zabezpečené ochrany všech dat, aplikací a systémů v rámci IT infrastruktury Arsenalu včetně Microsoft OneDrive a Office 365. Acronis rovněž poskytuje bezpečné úložiště pro záznam každého tréninku prvního týmu a akademie v tréninkovém centru v Colney, což znamená 8 TB dat každý rok, tj. ekvivalent záznamu 875 zápasů. Jako oficiální zálohovací platforma klubu Arsenal FC pomáhá technologie Acronis zvládnout rostoucí objemy dat a zajistit kontinuitu provozu. Tým Petr Čecha se tak může věnovat naplno své práci a starost o bezpečí svých dat nechat na technologiích kybernetické ochrany Acronis.

„Jsme nadšeni, že jsme přivítali Acronis v rodině našich oficiálních partnerů,“ řekl Vinai Venkatesham, obchodní ředitel Arsenal Football Club. „Acronis je globálním lídrem v oblasti zálohování dat a jeho pokročilá technologie zajišťuje bezpečnou a spolehlivou správu dat celého klubu. Těšíme se na spolupráci a podporu Acronisu v jeho obchodních plánech.“

Foto: Acronis.com

Acronis

„Na nejvyšší úrovni konkurenceschopnosti rozhodují data,“ řekl John Zanni, prezident společnosti Acronis. „Týmy, které rozumí důležitosti informací, se obracejí na Acronis s požadavkem optimalizace správy svých dat. Arsenal je lídrem v oblasti využívání informací a my jsme jeho hrdým partnerem. Ukazuje se, že technologie Acronis jsou ideální do intenzivně využívaných, vysoce konkurenčních digitálních prostředí. Pevně věříme, že toto partnerství bude přínosné pro Arsenal, Acronis i pro všechny naše partnery a zákazníky.“

Společnost Acronis poskytuje řešení pro zálohování, obnovu po haváriích a bezpečný přístup. Produkty společnosti Acronis chrání data více jak 5 miliónů jednotlivců a 500 000 podniků ve více než 145 zemích. Poskytují snadno použitelné, komplexní a bezpečné zálohy všech souborů, aplikací a operačních systémů napříč všemi prostředími – virtuálními, fyzickými, cloudovými i mobilními. Na českém trhu společnost působí od roku 2003.

Výběr článků

Načítám