Hlavní obsah

Finální výprodej plavek 2009 se slevou 50% startuje na Astratex.cz!

Novinky, ASTRATEX s.r.o.

Léto v plném proudu přináší na Astratex.cz výprodej plavek ze žhavé kolekce 2009. Všechny nabízené velikosti jsou skladem, obratem je expedujeme a nyní je zakoupíte se slevou 50%. Sleva až 50% se též vztahuje na vybrané druhy luxusních podprsenek či krásného spodního prádla.

Článek

Plavky letošní kolekce od Astratex.cz se staly okamžitě hitem. Proč? Plavky 2009 jsou šity z luxusních materiálů a mají zajímavé střihy inspirované trendy toho nejlepšího z padesátých, šedesátých a osmdesátých let. Plavky 2009 padnou opravdu každému. Můžete si u nás zakoupit rozdílnou velikost spodního a horního dílu. Mezi sexy plavkami 2009 si zaručeně vyberete. Nyní je pořídíte se slevou 50%, tak neváhejte.

Kromě luxusních plavek najdete na Astratex.cz spodní prádlo a krásné a elegantní podprsenky. Na Astratex.cz neplatí, že hezké prádlo seženete jen v malých velikostech. Všechny podprsenky od velikosti 65A po 105G/110C jsou krásné a kvalitní. Pro větší prsa najdete na Astratex.cz samostatnou kategorii – podprsenky pro plnější tvary. Na své si přijdou i těhotné a kojící maminky.

Erotické prádlo a luxusní košilky se stávají stále oblíbenějšími, protože výjimečná a sexy může být každá žena. Snové a elegantní košilky s krajkou, výšivkou nebo romantickým potiskem společně s lehce průsvitným župánkem Vás odzbrojí. Erotické prádlo, odvážné košilky, propracované korzety i sladké komplety, tanga a podvazky od Obsessive, Beautynight či Passion rozpálí Vašeho partnera a Vám přinesou nezapomenutelné pocity.

Astratex.cz je největším prodejcem spodního prádla na českém internetu. Za 9 let obsloužil více než 200 000 zákazníků. Svou oblibu u zákazníků získal širokým a kvalitním sortimentem spodního prádla a rychlým dodáním zásilek. Přes 95% veškerého zboží má Astratex.cz fyzicky ve vlastním skladu. Věrnostní systém slev – sleva 15% v newsletterech AstraTIP a 8% z hodnoty objednávek pro věrné zákazníky jako sleva na další nákup – to už jsou jen třešničky na dortu v péči o zákazníka, které Astratex.cz nabízí.

Nebojte se nakupovat na internetu. Nakupování je rychlé, snadné a z pohodlí Vašeho domova. Důvěřujte referencím zákazníků a vyberte si spodní prádlo na Astratex.cz. Pokud si s čímkoliv nebudete vědět rady, obraťte se na nás. Rádi Vám poradíme a pomůžeme. Navštivte také náš Bonatex.cz – obchod s povlečením a ložním prádlem založený na stejných principech přístupu k zákazníkům jako má Astratex.cz.

Výběr článků

Načítám