Hlavní obsah

FIFA13 – Největší sportovní pecka letošního roku!

Letošní ročník nejpopulárnější sportovní hry světa přináší nejrozsáhlejší sadu revolučních nástrojů a funkcí v historii celé série – díky tomu FIFA13 zase o něco lépe zachycuje drama a nevyzpytatelnost reálného fotbalu.

FIFA13

Článek

Nová umělá inteligence umožňuje hráčům lépe pronikat až za obranu soupeře a rozhodnout se mezi mnoha způsoby řešení každého útoku. Kompletní driblink (další zásadní vychytávka, inspirovaná uměním nejlepšího fotbalisty světa Lionela Messiho) umožňuje hráčům používat proti soupeřům precizní vedení míče v rozsahu 360 stupňů.

Tím dochází k zajímavějším a nebezpečnějším situacím ve hře jeden na jednoho. Vylepšená simulace fyzických soubojů mezi hráči navíc způsobuje, že se mezi sebou postrkují, využívají své výšky a síly nebo nutí protivníka ke špatnému přijetí přihrávky či zbrklému rozhodnutí.

Sestavte si svůj vlastní tým snů plný fotbalových hvězd. Vyhrávejte s nimi, prodávejte a nakupujte je a pokuste se vybudovat nejsilnější tým ze všech. Hra je opět kompletně lokalizována od menu až po dabing zápasů v podání zkušené dvojice Jaromír Bosák a Petr Svěcený. Obsahuje i licencovanou českou reprezentaci!

Více informací na www.easports.cz/fifa13

Výběr článků

Načítám