Hlavní obsah

Fidorka vsadila na originalitu. Uvádí novou příchuť kyselá okurka s čokoládou

Novinky, Kraft Foods CR s.r.o.

Vychutnejte si gurmánský zážitek, ze kterého vám půjde hlava kolem. Zakousněte se do nové Fidorky s příchutí mléčné čokolády a kyselé okurky.

Kraft Foods CR s.r.o.

Článek

Pokud patříte mezi milovníky cukrovinek a především pak ty, kteří s oblibou experimentují s na první pohled netradičními surovinami, již brzy vaše srdce zaplesá a mlsný jazýček pookřeje. Fidorka si totiž pro letošní rok přichystala opravdu originální novinku.

Protože je na trhu stále více konkurentů, rozhodlo se vedení tradiční české značky Fidorka posílit své postavení na trhu poměrně zásadním, a musíme říci, i velmi odvážným způsobem. K zavedeným příchutím se letos v dubnu přidá nová. Na tom samotném by samozřejmě nebylo nic až tak zvláštního, netradiční je však kombinace chutí. Na trh totiž přichází Fidorka s mléčnou čokoládou a kyselou okurkou! Ano, čtete správně. Mléčná čokoláda a kyselá okurka.

Že se vám taková kombinace příliš nezamlouvá? Inu, není se asi čemu divit. I my jsme byli zpočátku velmi skeptičtí. Po ochutnání byly ale naše prvotní rozpaky ty tam. Kyselé okurky se totiž velmi dobře doplňují s chutí mléčné čokolády a tvoří zajímavé spojení sladko-kyselé chuti.

Stejně nám ale i tak přišla kombinace čokolády s kyselými okurkami jako pořádná sázka do loterie, a tak jsme se zeptali přímo u zdroje.

„Fidorka je značka, která se snaží neustále inovovat, a tak po úspěchu Fidorky kávové jsme hledali novou příchuť. Nápady na různé chuťové kombinace se postupně začaly hromadit, a když jsme dali spotřebitelům vše ochutnat, výsledek nás velmi překvapil. Největší úspěch při slepých ochutnávkách měla právě mléčná čokoláda s kyselou okurkou. Dlouho jsme zvažovali, jestli se takové kombinace lidé nezaleknou, nakonec jsme si ale dodali odvahy, takže se naši zákazníci můžou těšit na něco opravdu extra,“ řekl Karel Kyselý ze společnosti Kraft Foods.

Nová Fidorka by měla být k dostání od prvního dubna a jejímu úspěchu určitě pomůže i fakt, že se blíží tolik oblíbená okurková sezóna.

Více informací naleznete na www.facebook.com/fidorka.

Výběr článků

Načítám