Hlavní obsah

Extrémní teploty jsou tady. Jak vyzrát na třicítky?

Novinky, Servis Climax a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto milujeme. Koupat se v kalužích potu ale rozhodně nechceme. Právě nyní je proto nejvyšší čas na pořízení stínicí techniky. Ať už máte rodinný dům, nebo uvažujete o koupi bytu v novostavbě, nejlepší volbou je exteriérové stínění.

Venkovní žaluzie

Článek

Venkovní žaluzie totiž spolehlivě zastíní slunce i výkonnou klimatizaci. Žaluzie jsou nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem. Umožňují stínit a současně větrat a výrazně snižují energetickou náročnost budov.

Venkovní žaluzie

Venkovní žaluzie CLIMAX ochrání před žhavými slunečními paprsky a sníží teplotu v domácnosti až o 10 °C. Žaluzie jsou oblíbené i pro svou dlouhou životnost a bezúdržbový provoz. Ovládáme je manuálně nebo plně automaticky centrálním či dálkovým ovládáním. Žaluzie vybavené světelným a tepelným čidlem si samy regulují množství světla a tepla v místnosti.

Venkovní žaluzie

„V poslední době se stále více setkáváme s tím, že se na jednom domě kombinují venkovní rolety s venkovními žaluziemi – rolety se používají většinou v pokojích, kde se spí a odpočívá, venkovní žaluzie v pokojích, kde probíhá denní běžný ruch,“ říká David Žabčík ze společnosti CLIMAX, největšího českého výrobce stínění.

Výběr článků

Načítám