Hlavní obsah

Equa bank: rychlá půjčka s nízkým úrokem

Hledáte ověřenou a rychlou půjčku bez poplatků a s nízkou úrokovou sazbou? Pak zkuste Minutovou půjčku od Equa bank s RPSN již od 5,9 %. Schválení půjčky trvá jen několik minut a nepotřebujete k tomu nic víc než jeden doklad totožnosti.

Equa bank: rychlá půjčka s nízkým úrokem

Článek

Minutová půjčka Equa bank nabízí jeden z nejnižších úroků na trhu. Zdarma je zřízení i vedení půjčky a možnost předčasného splacení. Bez ručitele si můžete půjčit až 600 000 korun, a to až na 7 let. Navíc, výši splátky i dobu splácení si můžete určit dle svých potřeb. Čerpat půjčku je možné ihned po podpisu smlouvy. Minutová půjčka potěší i ty, kteří si nechtějí půjčovat velké částky. Půjčit si můžete již od 5 000 korun na dobu od tří měsíců. K úvěru si lze také pořídit výhodné pojištění pro případ nepříznivých životních situací.

Minutovou půjčku si můžete sjednat online z pohodlí domova na stránkách Equa bank (www.equabank.cz), nebo po telefonu či na jakékoliv pobočce banky. Pokud jste již klientem Equa bank, stačí si žádost vyplnit jednoduše v internetovém bankovnictví.

Pokud klientem Equa bank nejste, získáte k půjčce bezplatný běžný účet, který byl opakovaně vyhodnocen jako nejvýhodnější účet na trhu. Jeho součástí jsou také neomezené bezplatné výběry ze všech bankomatů v ČR.

Výběr článků

Načítám