Hlavní obsah

E4 dům budoucnosti. Dům, který vám bude příjemným domovem.

E4 dům budoucnosti. Dům, který vám bude příjemným domovem. Koncept cihlového Wienerberger e4 domu představuje převratné řešení bydlení v rodinných domech po roce 2020. Pomáhá lidem postavit bez starostí moderní cihlový dům s krásnou střechou z pálené krytiny, dle individuálních představ investora. A v takovém domě se prostě dobře bydlí!

Foto: Wienerberger

Wienerberger

Článek

E4 dům se skládá ze 4 nosných „e“, které zachycují veškeré nepřehlédnutelné výhody, které bydlení v něm přináší. Je ekonomicky výhodný, energeticky efektivní, ekologický a estetický.

emoce

Koncept e4 je založen na zbrusu novém principu výběru, a to nikoliv na vzhledu, jak jsme doposud zvyklí, ale na funkčnosti. Zahrnuje ucelené a promyšlené konstrukční řešení pro výstavbu rodinných domů z materiálů, které spolu dokonale ladí a zajišťují praktické, zdravé a pohodlné bydlení s udržitelnými náklady na provoz a údržbu po dlouhá léta.

Foto: Wienerberger

Wienerberger

Jelikož se jedná o dům s celokeramickou obálkou, není jistě překvapením, že mezi hlavní stavební materiály patří broušené cihly Porotherm s minerální izolací a pálená krytina Tondach, např. typu Figaro.

Hlavními partnery e4 domu jsou Vekra a Siko, tedy vyzkoušení hráči na poli okenní a dveřní techniky a kuchyní, koupelen.

Wienerberger

Koncept e4 domu zahrnuje také garanci a slevy na materiály, spolupráci s prověřenými stavebními firmami, projektanty a další služby.

Výběr článků

Načítám