Hlavní obsah

Dva góly jednou ranou, aneb hrajte s námi zaměstnaneckou ligu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbal je hra, jejíž obliba prochází všemi generacemi a každá obec u nás má nějaký “plácek”, nebo i pečlivě udržované travnaté hřiště, kde se o víkendech svádějí líté boje mezi sousedy. Letošní jaro bylo odlišné, přišla epidemiologická opatření a sportovní život ustal.

Úvodní fotografie

Článek

Letní období už ale vypadá nadějně a v druhé polovině roku se život snad už vrátí do svých kolejí. Proto na podzim vydavatel regionálního deníku Vltava Labe Media připravuje pro své čtenáře a obchodní partnery nový projekt, který má nejen pobavit ale i pomáhat.

Deník Zaměstnanecká liga je celostátní amatérský fotbalový turnaj otevřený všem firmám a organizacím se zaměstnanci, které chtějí využít nadšení a hráčský potenciál kolegů. Navzájem mohou změřit síly s reprezentanty třeba i konkurenčních firem, velkých i malých podniků, nejprve v okresních kolech, následně krajských semifinále a závěrečném republikovém finále.

V jednotlivých okresech se utká maximálně osm týmů po osmi hráčích. Budou rozlosováni do dvou skupin, kde budou hrát systémem každý s každým. První dva z každé skupiny postupují do dalších zápasů o medaile. Jde o roadshow, která bude probíhat na místním fotbalovém hřišti hrou „malé kopané“.

Okresní kola budou startovat v září 2020, dohrávka krajských semifinále a celostátní finále proběhne na jaře 2021. Pokud by se zhoršila situace s COVID-19, budeme aktivně reagovat a zápasy případně posuneme na jaro 2021. O aktuální dění, přípravě týmů i výsledcích utkání budou přinášet informace místní noviny i webové stránky.

„Postupně se po době nedobrovolné izolace navracíme k normálnímu životu a proto bude určitě vhodné udělat něco pro zaměstnance a pracovní týmy. Po několika měsících opět posílit týmového ducha a dopřát zábavné odpoledne i rodinný příslušníkům. Pro obce a města může jít o zajímavý způsob jak ocenit své zdravotníky, ošetřovatele nebo hasiče,“ říká o akci manažerka projektu Alena Černá.

Vítěz z každého okresu postupuje do krajského kola a vítězové krajských kol do celostátního finále.

A o co se bude ve finále hrát? Samozřejmě o poháry a medaile – jejich tvůrcem je tradiční karlovarská porcelánka Thun. A také atraktivní ceny: letecký zájezd na utkání evropské mezinárodní kopané do Anglie, Španělska nebo Itálie pro celostátního vítěze. Relaxační pobyt v lázních a aquaparku ve Františkových Lázních pro mužstvo na druhém místě a výlet s návštěvou Plzeňského pivovaru pro bronzový tým.

Dalším benefitem projektu je kromě zajímavé „team buildingové“ aktivity s nabídkou atraktivních výher pro zúčastněné společnosti příležitost prezentovat na stranách deníku formou rozhovorů i inzerce svou firmu, aktuální nabídku, výrobky služby a podobně.

Podrobná hrací pravidla a přihlášku najdou zájemci na speciálních webové stránkách www.zamestnaneckaliga.cz.

Výběr článků

Načítám