Hlavní obsah

Dřímá ve vašem psovi srdce dobrodruha?

Novinky, Purina AdVENTuROS

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když můžete trávit čas se svým psem a zažívat nová dobrodružství, jste šťastní vy i váš psí kamarád. Napadá Vás někdy, že vaše každodenní zvyklosti se stále opakují a že vám něco utíká?

Purina AdVENTuROS

Článek

Vy a váš pes máte mezi sebou speciální pouto a čas s pochoutkou je perfektní pro sdílení nadšení ze společného zkoušení nových věcí a objevování nových horizontů. Zdá se Vám, že současná nabídka pochoutek na trhu je jednotvárná a nezajímavá?

Purina AdVENTuROS

Vítejte do odvážného a vzrušujícího světa AdVENTuROS! Nechte se unášet všemi smysly a osvoboďte svého divokého ducha toužícího po dobrodružství.

V každém psovi dřímá srdce dobrodruha. Všichni psi jsou rození dobrodruzi. Ať už jde o akční závod v lese, aportování na louce, hru na zahradě nebo schovku v domě, vždy nedočkavě vyhlíží svou další misi. A to je důvod, proč jsme vytvořili PURINA® AdVENTuROS™ - lahodné pochoutky, které v sobě nesou chuť dobrodružství. Řada divokých příchutí a neodolatelné žvýkací textury pro uspokojení přirozených instinktů vašeho psa.

Pochoutky AdVENTuROS najdete ve třech originálních příchutích a variantách vhodných pro malé i velké psy s přirozeným smyslem pro dobrodružství:

PURINA® AdVENTuROS proužky s divokou příchutí zvěřiny. Natrhejte je na chutné kousky nebo je podávejte vcelku. Tak jako tak rozproudí divokou a volnou představivost vašeho psa.

PURINA® AdVENTuROS nugetky s divokou kančí příchutí, které jsou plné chuti a s nimiž se dobrodružství stává skutečností.

PURINA® AdVENTuROS tyčinky s divokou bizoní příchutí jsou drsné na povrchu a měkké uvnitř.

Purina AdVENTuROS

Bohaté na maso, s nízkým obsahem tuku a bez přidaných umělých barviv.

Vyrobeno pro psy s nosem na dobrodružství, pochoutky PURINA® AdVENTuROS™ jsou plné zajímavých a nových příchutí, které čekají na vaše objevení.

Více informací zde.

Výběr článků

Načítám