Hlavní obsah

Co dělá úbytek hladiny testosteronu s mužským tělem?

Novinky, Maxulen.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Únava a vyčerpaní, úbytek svalové hmoty či nabírání na váze jsou hlavními projevy klesající hladiny testosteronu v mužském těle. Vědecké studie prokazují, že mužům nad 30 let dochází k přirozenému úbytku testosteronu a to každým rokem zhruba o 1%.

Foto: Maxulen.cz

Ilustrační fotografie

Článek

Pokles hladiny testosteronu také ovlivňuje psychickou kondici a duševní rozpoložení muže. Hladina testosteronu může navíc dočasně klesat i díky vnějším faktorů dnešní uspěchané doby. Nedostatek spánku, málo pohybu, všude přítomný stres a nevyvážený jídelníček, žádnému muži lepší pocit nepřidá. Tento negativní vývoj se nazývá andropauza neboli mužský přechod.

Vědecky prokázané účinky Testofenu®

Andropauza pro muže není lehkým obdobím. Naštěstí na trhu jsou kvalitní doplňky stravy, které zrajícím mužům pomáhají lépe čelit negativním příznakům poklesu hladiny testosteronu. Jedním z nejkvalitnějších na trhu je doplněk stravy Maxulen®. Maxulen® obsahuje patentovaný výtažek ze semene pískavice řeckého sena – Testofen®. Na účinky Testofenu® bylo provedeno mnoho vědeckých studií*, které potvrdili účinky Testofenu pro podporu růstu svalové hmoty, libida a lepšího sexuálního prožitku. Další studie** prokázala, že Testofen® dokáže uvolnit vázaný testosteron v bílkovinách, které mužské tělo do té doby neumělo využít. Odkaz na studie naleznete zde.

Muži doporučují Maxulen

Ve Skandinávii jsou jich desetitisíce. Testofen® je patentovaným výtažkem ze semene pískavice řeckého sena. Maxulen® je jediný doplněk stravy v Čechách, který obsahuje Testofen® (600mg v denní dávce). Složení Maxulenu® dále přispívá k: rovnováze metabolismu tuků (pískavice řeckého sena), udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), snížení míry únavy (vitamin B6), normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík). Více na Maxulen.cz

Výběr článků

Načítám