Hlavní obsah

Cihlové domy udávají trend modernímu stylu bydlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi požadavky na nový dům už dávno není jen hezký vzhled, ale hlavně tepelně izolační vlastnosti stavby, které jdou ruku v ruce s vhodně zvoleným materiálem. Tím jsou především chytré cihly Porotherm T Profi.

Wienerberger

Článek

Pokud chcete držet krok s moderním řešením stavby, pak použijte zdicí systém Porotherm. Lídr trhu keramických stavebních materiálů společnost Wienerberger Vám nabízí předsezónní SLEVOVÝ POUKAZ poskytující do konce února akční slevy na cihly, lícové a obkladové pásky a na další vybrané produkty.

Wienerberger

Zdivo z cihel plněných minerální vatou Porotherm T Profi v sobě spojuje výhody pálené cihly a minerální izolace. Proto tyto cihly vynikají svými tepelně izolačními vlastnostmi, vysokou únosností, akustickým útlumem, odolností proti požáru a stálostí všech parametrů bez nutnosti dalšího zateplování. Jsou přírodní a ekologické. Tím se hodnota investice do cihelných domů v čase zvyšuje.

Wienerberger

Ke spokojenému bydlení patří klid a ochrana před hlukem. Za tímto účelem byli vyvinuty cihly řady Porotherm AKU Profi. Ty zajistí zvukový komfort jednotlivých místností v rámci rodinného domu a bytových jednotek. Cihly zajistí nejen nerušený spánek, ale mají i výborné tepelně akumulační vlastnosti, které zabraňují rychlým změnám teplot v domě.

Wienerberger

Více informací o slevách na www.poukaznadum.cz

Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.

Výběr článků

Načítám